Etupumppiksella T ja K. Ensimmäisellä kierroksella viuhka niin että K meni ensin toiselle puolelle, ja sen jälkeen T toiselle. Ekaa maalimiestä ei katsellut, rekisteröi kyllä. Huima vietiin autolle ennen kumpaakin lähetystä. Lähti ekalle suoraan ja hyvin, ilmaisu ja näyttö hyvät. Vauhtiakin oli jo, mutta ei vielä ihan niin paljon kuin saisi olla. Sitten toiselle puolelle sama homma. Huima kuumeni ja alkoi haukkua kun näki maalimiehen etenevän, se ei olisi millään malttanut edetä keskilinjalla kun maalimies meni toiseen suuntaan. Lähti hyvin, nopeasti ja suoraan, ilmaisu ja näyttö hyvät. Sitten kaksi valmista maalimiestä, suorat hyvät pistot, juoksi perälle saakka. Kaikin puolin ok. Hallinta näytöltä keskilinjalle tosin vähän ontui kun Huima alkoi haistella kesken kaiken jäljestäjien jälkiä ja syömään niiltä nameja.
Toisella kierroksella eka piilossa tuulen puolella, tosi hieno laatikko, ja nyt vauhtikin ok. Toinen ukko liikkumattomana haamuna, meni nopeasti ja suoraan, ei haukkunut yhtään haamua. Kolmas piilossa reilussa viidessäkympissä, Huima teki upean laatikon rivakasti liikkuen. Kaikissa ilmaisu ja näytöt ok, ja Huima meni ensimmäisen kerran oma-aloitteisesti näytöllä maahan. Tokan ukon jälkeen hallinta hyvä, Huima seurasi vielä oma-aloitteisesti autolle (!).
Palkkana ekalla maalimiehellä nami ja leikki (leikki hyvin), seuraavilla maalimiehillä ei halunnut leikkiä, mutta viimeisellä sille piti heitellä ruokapurkkia kun etsi kiivaasti jotain mitä riepottaa.
Nyt alkaa selvästi homma taas hahmottua ja vauhti alkaa olla melkein entisellään. Huima on kovin tyytyväinen ukkojen löydyttyä ja paistattelee kehuissa. Autolta lähdetään hommiin mielellään. : )