Huimalla oli meno päällä.
Eteenmenoa ruokapurkilla: palkka käytiin viemässä yhdessä ja sitten seuraten toiseen päähän, matkaa ihan reippaasti. Huima ei olisi millään malttanut seurata valmistelevaa osuutta, mutta muutama askel sentään sujui. Vauhtia riitti nälkäisellä porokoiralla, täytynee ottaa taas myös maahanmeno ohjelmistoon.
Seuraamista; välillä vähän väljää, mutta enimmäkseen ok. Kontakti kesti hyvin siihen saakka kun Rudy tuli paikalle. Kasasi itsensä kuitenkin nopeasti.
Kaukokäskyt meni taas ihan pyllylleen, takapalkka oli ihan liian houkutteleva eikä Huima malttanut kuunnella yhtään. Lähempää käskyttämällä sain sen verran onnistumaan että voi palkata.
Luoksetulon pysäytys kerran pallolla ja toisen kerran käsimerkillä, vauhti oli hyvä ja pysähdys nopea! Tauko, jonka jälkeen vähän istumista ja ihan lyhyt paikallamakuu pienellä etäisyydellä. Lopuksi pätkä seuraamista, ja loppupalkaksi kanansiipi.
Huima autoon, ja tauon jälkeen vielä tunnari vieraan hajuisilla kapuloilla. Nyt Hui alkaa selvästi tajuamaan homman idean myös kentällä ja vierailla kapuloilla, mutta edelleen sen pitää maistaa paria muutakin kapulaa ennen kuin valitsee oikean. Kotipihalla tätä ongelmaa ei (tietenkään...) ole, joten ehkä se siitä...