Taas uudessa maastossa. Mukana menossa T, K ja M. Keskilinja meni loivan rinteen keskellä, tuuli hiukan alarinteestä päin. Lämmintä aloitettaessa 22°
Eka kierroksella Huimalle oli kolme valmista ja viimeinen haamu. Eka meni kaikin puolin ok, toisella otti rullan, pudotti, otti sen ilman käskyä uudelleen ja toi ripeästi. Kolmas pisto hankalaan piiloon jossa tuuli pyöritti hajuja kumpujen välissä. Löysi suht nopeasti, otti rullan, pudotti sen ja tuli takaisin keskilinjalle. En nähnyt mitä se siellä oli häärännyt, joten oletin että ei ollut löytänyt. Lähetin uudelleen, lähti ripeästi, ja ilmaisi ok. Neljäs haamu oli kaikin puolin hyvä.

Toisella kierroksella tyhjä, piilo ja piilo. Huima näki kun maalimiehet menivät takarajoille, jonka jälkeen se vietiin autolle. Tyhjän puolen maalimies tuli pois, ja Huima lähetettiin pistolle. Lähti vasta toisella käskyllä, mutta juoksi suoraan ja reippaasti perälle saakka. Pois ei sitten meinannut tullakaan, vaan jäi pyörimään siihen missä oli maalimiehen nähnyt. Tuli kuitenkin lopulta, eikä lähtenyt minnekään pidemmälle etsiskelemään. Hyvä palkka keskilinjalla ja lähetys toiselle puolelle. Lähti ok, ja ilmaisi hyvin. Kolmannelle lähti vasta toisella käskyllä, mutta meni hyvin ja ilmaisi hyvin.
°
Kuumasta ilmasta huolimatta Huima oli ihan reipas, eikä ahdistunut yhtään vaikka ähräsikin vähän rullien kanssa. Rullan tuontiin pitäisi kiinnittää huomiota vähän enemmän, ettei sitten ala syljeskellä kiintorullaa liian aikaisin. Toisella kierroksella Huima jyysti rullia tuodessaan, mitä se ei ole aiemmin tehnyt. Hyvä treeni!