Etupumppiksella K, T, M. 18° lämmintä, aika tyyntä. Huima otettiin heti aluksi Sakun JK2-kahvien ajaksi haistelemaan ilmapiiriä. Oli taas oma reipas itsensä, ja palkitsi itsensä siitä ryöstämällä pari rommipalloa. Loput eväät saatiin pelastettua.
Huima jäi siitä sitten suoraan omalle suoritusvuorolleen. Viuhka molemmille puolille niin, että molemmat maalimiehet menivät metsään yhtäaikaa. Hui jäi keskilinjan päähän katselemaan – se ei voi liikkua keskilinjaa eteenpäin kun sen täytyy jäädä katselemaan maalimiesten menoa. Kun molemmat olivat piilossa huima tuli sitten lähetyspaikalle, ja teki hienot ja innokkaat pistot. Ilmaisut molemmin puolin muuten hyvät, mutta sillä oli niin kiire että rullan luovutus oli vähän huolimatonta. Palkkana namit ja lelut. Vauhti ja liikkuminen metsässä paljon parempi kun on kipulääkkeet päällä.
Toisella kierroksella kolme valmista maalimiestä joista toinen liikkuva. Rullan luovutus edelleen hätäinen, mutta muutoin kaikin puolin ok.
Treenit menivät siis yli odotusten, ja edelliskerran kivut ja säryt olivat unohtuneet. Treenien jälkeen Huima oli kyllä kovin väsynyt – väsyttääköhän metacam vai stressasiko sitä sittenkin hiukan..?