Sälinkääntien risteyksessä. Mittaa n. 600 metriä, ikää tunnin verran. Maasto aluksi niittyä, loppu sammalpohjaista metsää. Kulmat vasen, oikea, oikea, lisäksi loivia kaarteita. Kepit (7 kpl) olivat hajustuneet yön yli pyykkikaapissa. Jäljelle lähetys kymmenen metrin päästä; lähti hirveällä vauhdilla ja aika vinoon. Jälki löytyi kumminkin heti, ja lähti oikeaan suuntaan (toiseen suuntaan se olisikin heti tullut tielle), ja sai palkaksi ekan kepin.
Jäljesti alussa paremmin kuin yleensä, mutta muutoin sen jäljestys oli vähän hössäävää. Ekat kulmat ennen puoliväliä meni ihan nappiin (!) mutta puolivälin paikkeilla se sai nenäänsä ilmeisesti pupun tms. hajun, ja lähti pyörimään jäljeltä pois. Komensin sen takaisin ja matka jatkui. Pari kertaa se teki pienen koukkauksen, mutta muutoin pysytteli aika hyvin jäljen päällä. Viimeisestä kulmasta se meni ensin ohi pari metriä, mutta korjasi hyvin. Seitsemästä kepistä jäi taas löytymättä se vakio yksi, mutta lisäksi se toi sitten vahingossa matkalle pudonneen merkkinauhan.
Pidempi matka ei tuottanut yhtään hankaluuksia, Huima olisi jatkanut innolla vielä viimeiseltä kepiltä eteenpäinkin. Olisi ollut oikein hyvä reissu ilman sitä kesken kaiken bongattua riistanhajua...