Valepumppiksella T ja K. Ensin tarkkuusetsintäruutu, Huimalla pariin vuoteen ensimmäinen kerta, ja kaiken kaikkiaan varmaan neljäs kerta. Lähetys makuulta ilman käskyä, pari kertaa pyysin sen ruutuun takaisin kun haisteli ilmeisesti edellisen koiran hajuja ruudun ulkopuolelta. Etsi hyvin ja kärsivällisesti, helpomopi pieni kangaspala löytyi aika hyvin. Toinen esine oli hankalampi, muovipäällysteinen ruuvi tms. jota Hui ei löytänyt ilman apuja. Hyvin se teki kuitenkin hommia ja älysi homman idean.
Hakutreenit menivät sitten oikein urakalla pieleen. Huima ei halunnut lähteä autolta keskilinjalle, lähti kuitenkin ekalle ja teki hyvin, mutta unohdin palauttaa maalimiehelle rullan ja jouduin viemään Huiman välillä takaisin autolle. Sieltä Huima ei sitten taas olisi yhtään millään lähtenyt takaisin hommiin eikä siirtyä keskilijalla. Lähti toiselle (tai ekalle..) kuitenkin vielä ihan hyvin ja oli oikein tyytyväinen itseensä maalimiehellä. Kolmannelle lähetin ihan väärästä paikasta, eikä Huimaa meinannut enää saada millään liikkkumaan keskilinjalla. Pistolle lähti reippaasti, meni maalimiehestä ohi ja juoksi takajälkeä suoraan autolle. Sinne se sitten jäi, häkkiin makuulle.
Maalimiehet pois piilosta ja yhdessä keskilinjalle, siinä käveleminen hankalaa, mutta viuhka meni hyvin. Ekalta maalimieheltä ei meinannut tulla taaskaan keskilinjalle, mutta tuli sitten vapaana perässä kuitenkin. Lähti vauhdissa yli toiselle puolelle joka oli haamuna valmiina.
Sama homma toisella kierroksella, Huima oli vähän rennompi, mutta edelleen keskilinjalla liikkuminen oli hankalaa, samoin maalimieheltä keskilinjalle tuleminen. Söi ja leikki hyvin, ja oli oikein polleaa. Toisella maalimiehellä vinkaisi kääntyessä.
Lopuksi omahoitaja T tutki Huiman selän, ja totesi että se on kroonisesti jumissa suoliluun päältä ja siitä ylöspäin, ja vielä toispuoleisesti. Luvassa tulehduskipulääkekuuri, lämpöhoitoa ja hierontaa. Ja idiootti-ohjaaja ei ole huomannut (muka) mitään, hyppyyttää vaan selkäkipuista koiraa esteillä >:-(