Valepumppiksella T, K, T, M ja kolme vierailevaa treenaajaa. Lämmintä 25, pilvistä ja aika tyyntä. Huima toisena, neljä valmista vierasta maalimiestä. Sama homma taas, Huima paineistui minusta jo heti autolta lähtiessä. Sain sen kuitenkin pillin avulla liikkumaan joten kuten, ja lisäksi maalimiehet auttoivat sen kuljettamisessa keskilinjalle. Kolme ekaa maalimiestä löytyi ja ilmaistiin ok, neljännelle se lähti vähän liian aikaisin kun en tiennyt missä mm on, eikä löytänyt. Tuli kutsumatta reippaasti takaisin keskilinjalle, mutta kun ei tiedetty oliko sillä ollut rulla, se jäi kehumatta ja palkkaamatta. Ja meikä ahdistui taas lisää, ja syystäkin tällä kertaa : ( Uudella lähetyksellä lähti edelleen vähän liian kaukaa, eteni syvälle, kaarsi kauas taakse ja jäi seisomaan keskilinjalle ihan selvästi paineistuneena. K haki sitä sieltä pois, ja Huiman tullessa vähän lähemmäs sain sen kutsuttua pillillä ihan vauhdilla luokse. Neljäs mm haamuksi, ja Huima naksulla sivulle lähetyskohtaan. Lähti vauhdilla ja ilmaisi hyvin. Kahdella viimeisellä maalimiehellä se sekä söi että leikki, kahdella ekalla pelkkä ruoka.
Olisi pitänyt ymmärtää lopettaa kolmen onnistuneen jälkeen kun hommat vielä kuitenkin sujuivat, eikä ottaa enään neljättä, varsinkin kun sijainti ei ollut selvillä. Kaikesta psyykkaamisesta huolimatta onneton ohjaaja hermostui taas ja aivotoimintakin selvästi hidastui entisestään.
Toisella kierroksella piti ottaa kaksi liikkumatonta haamua. Huima tuli autolta keskilinjalle naksun kanssa tosi hienosti, sivulle otettaessa se alkoi tarjoamaan innoissaan kierimistä ;-D Ohjaajakin rentoutui heti kun koira oli hyvillä mielin, ja lähetys sujui hyvin. Palkkasin Huiman itse, ja sen jälkeen maalimies leikki. Huima tuli tarjoamaan lelua minulle, ja leikittiin keskilinjalle saakka. Toista ei sitten enää otettukaan kun ensimmäinen meni niin hienosti.
Suunnitelma tästä eteenpäin on nyt sitten se, että palkkaan sen itse ensin maalimiehellä, naksuttelen sille liikkumista ohjaajan kanssa, höpötän sille vähemmän, ja koitan itse olla ahdistumatta.