Huima näytti vielä yhdentoista aikaan illalla sille, että jotain tarttis tehdä, ja tehtävähän se silloin on : )
Ensin parin minuutin paikallamakuu osin piilossa, osin näkösällä. Tällä kertaa vilkuili ympärilleen vain vähän; oli mukavan rauhallinen mutta silti skarppina. Palkkasin muutaman kerran välissä katsekontaktista, enkä antanut lopuksi palkkaa ollenkaan.
Sitten perusasennon hakemista eteen ja sivulle, sekä seuraamista kaikilla käännöksillä. Lyhyitä pätkiä ja palkka. Ei mitään moittimista, paikka ja kontakti hyvä!
Luoksetulo ensin läpijuoksuna, sitten pysäytyksellä, ja lopuksi vielä läpijuoksuna. Matka oli aika lyhyt, mutta kaikissa oli hyvä vauhti ja pysähdyskin oli aika nopea. Pysäytys käsimerkillä ja nami perään.
Lopuksi kaukokäskyt. Ensin aloiteltiin varovasti yhdellä ylösnousulla, sitten pelkkä maahanmeno ja siitä palkka. Vielä koko sarja kauempaa – yksi istumaannousu vaati tuplakäskyn kun naapurin puolelta kuului juuri jotain mikä vei vähän Huimaparan keskittymistä. Muutoin hyvä ja suht nopeat asennonvaihdot. Lopuksi vähän lähempää istu–seiso–istu–seiso, jossa vähän alkoi kääntyä sivuttain palkkaan päin, muutoin hyvä. Seisomaannousu on aika nopea, siitä istumaan mennessä tuo vähän takapäätään lähemmäs.

Mukavaa että Huima on taas innokas ja iloinen tokoilija! Vielä kun päästäisiin omalta kotipihalta pois...