Pitkästä aikaa lentokentällä. Huiman kesälomaburnis on selvästi ohi: vaikka käytiin ensin poikien kanssa lenkillä, ja ilmakin oli kuuma ja kostea, virtaa riitti. Vähän liiankin hyvin - Huima nousi taas paikallamakuusta : (

Paikallamakuu otettiin ensimmäiseksi, ja kun olin ollut piilossa pari minuuttia, Huima alkoi haukkua. N. 50 metrin päässä edessäpäin juoksi irtonainen kultainennoutaja, ja Huima oli pompannut pystyyn ja aloittanut kiukkuisen vahtihaukun. Koira takaisin maahan, palkka ja vapautus n. puolen minuutin päästä. Toinen makuu niin, että olin vähän aikaa piilossa ja lopun aikaa näkösällä, aikaa yhteensä pari minuuttia. Kuikuili ympärilleen jonkun verran, mutta siedettävissä rajoissa sentään. Kolmannella kerralla ihan lyhyt makuu, perusasento, palkka ja Huima autoon.

Huima uudelleen kentälle ja idioottirinkiin. Koko homma putkeen palkkaamatta välillä. Hyvät seuraamiset, hyvät ja nopeat asennot ja liikkeellelähdöt. Reilu palkka päälle.

Luoksetulo ensin suoraan ja sitten pysähdyksellä. Vauhtia oli hyvin molemmissa, perusasento vähän väljä ensimmäisessä ja pysähdys vähän hidas toisessa.

A-estenouto kevyellä kapulalla ja agiesteellä. Ensimmäisellä kerralla muistutukseksi Huima yli ja auttamalla takaisin, toisella kerralla koko liike. Huima oli innoissaan aikeissa lähteä yli omin luvin molemmilla kerroilla. Toisella kerralla kapula lensi vähän sivuun, mutta Huima hoksasi silti tulla esteen yli takaisin! Hieno homma ja kunnon namit päälle!

Ruutua ensin lelulla pari kertaa. Yhtä kiva homma Huimasta kuin eteenmenokin, vauhdista ei ole ainakaan nyt pulaa. Kolmannella kerralla lähetin sen tyhjään ruutuun ja pysäytin, mutta käsky tuli liian myöhään ja Huima pysähtyi (oikein nopeasti kylläkin) vasta ruudun takana. Pari yritystä vielä, jolloin se jäi ruudun etureunaan oma-aloitteisesti. Tämä on nyt hankalaa, Huima ei selvästi hahmota vielä ruutua vaan juoksee eteenpäin ja koittaa arpoa pysähtymispaikkaa. Täytyy testata auttaako ruudun reunojen merkkaaminen homman hoksaamista.

Lopuksi vielä pitkä pätkä seuraamista pysähdyksillä ja käännöksillä ilman välipalkkoja. Huima oli kovin innokas, edisti vähän ja kulki niin liki että astuin kerran sen tassulle. Ei haitannut onneksi, hyvin jatkoi senkin jälkeen. Innokkuus toi vähän hutiloimista, täyskäännökset vasemmalle olivat vähän kateissa, kulmat sen sijaan ihan kohtuulliset. Kontakti loistava : ) Vapautus loppupalkalle.

Olipa molemmilla mukavat treenit (no ainakin jos unohdetaan se paikallamakuu...)!