Aamusella tiilitehtaan pihalla, kuumaa ja aurinkoista edelleen :-/
• Seuraaminen: Ihan aluksi pieniä pätkiä, oli hiukan tahmea. Loppuliikkeenä otettiin pidempää pätkää, käännöksiä molempiin suuntiin ja täyskäännöksiä oikean kautta. Olikin oikein mallikasta, hyvä paikka ja kontakti, ja häntäkin heilui alusta loppuun! Väliin perusasentoja joissa palkka. Yllättävän hyvä kun Hui on ollut niin hitaalla! Loppupalkaksi vapautus namipurkille.
• Liikkeestä seis: Oikein näpäkkä, niin kuin yleensäkin.
• Luoksetulon pysäytys: Vauhti oli hidas mutta pysähdys hyvä. Olisi varmaan pitänyt ottaa vielä läpijuoksunakin, mutta ei jaksanut...
• Eteenmeno ilman valmistelevaa osuutta ja maahan-käskyllä: Lähti aika reippaasti mutta vähän vinoon, korjasi sitten suunnan kun näki purkin. Meni maahan hyvin, mutta nousi välillä istumaan ennen kuin ehdin perille saakka. Uudella käskyllä makasi siihen saakka että sain kannen auki.
• Metallinoutoa: Tällä kertaa isompi kapula. Ekalla heitolla toi käteen saakka parin metrin matkan, sen jälkeen ei taas suostunut ottamaan edes suuhunsa. Nyt on molemmat kapulat testattu, ei muuta kuin teippiä päälle ja naksuttelemaan.
• Lopuksi muutaman minuutin paikallamakuu. Huima makasi ihan rauhallisesti joten uskalsin lisätä vähän häiriötä heittelemällä ja vierittelemällä tennispalloa. Ei mitään vaikutusta Huimaan, hyvä! Lopun aikaa seisoskelin muutaman kymmenen metrin päässä välillä selin, välillä Huimaan päin. Pari kertaa palkkasin sitä rauhallisesta asennosta ja kontaktista. Ei palkkaa vapauttaessa. Toinen lyhyt makuu vielä perään, perusasento ja palkka.

Liikkeiden välissä Huima bongasi tietä pitkin kohti tulevan koiran ulkoiluttajineen ja alkoi puhista. Pahin mahdollinen häiriö Huimalle kesken treenin (tai no, tuo koira ei kuitenkaan alkanut rähisemään). Huima sivulle ja naksulla perusasennossa kontaktia. Joka naksauksen (ja siis vapautuksen) jälkeen sille piti antaa uusi käsky, niin koivin ohi menevä koira häiritsi. Voi kun näitä sattuisi usamminkin!