Toisella puolella kenttää oli lämmittelyä varten rengas-kepit-rengas ja -takaisin systeemi, ja toisella puolella hyppyrata. Humppu oli oikein iloisella ja rivakalla tuulella, lämmittelyesteillä sitä oli hankala saada sen verran hiljentämään että ehti ekasta keppivälistä sisään. Homma mentiin muutama kerta läpi, ja palkaksi nami.

Lämmitelypuolelta sitten hyppyradalle. Koitin ottaa varman päälle ja tehdä homman takaaleikkauksin, kahdeksankohan niitä sitten yhteensä tuli..? Muuten hyvä homma, mutta Huima jää aina odottamaan ohjausta jos olen sen takana, joten vauhtia ei ollut ihan hirveästi ja yhden riman se odotellessaan pudotti.

Ekan radan jälkeen käytiin tauolla nuuskuttelemassa ja kävelemässä, ja sitten uusi yritys. Tällä kertaa koitin selviytyä radasta valsseilla, mutta eihän siitä mitään tullut kun ei fysiikka anna myöden moiseen vauhtiin. Osa radasta meni oikein sutjakasti, mutta välissä olin ihan liian hidas ja töpeksin Huiman edessä. Perään sitten toinen kerta niin että tein valsseja siellä ja takaaleikkauksia tuolla ja meni ihan pikkuisen paremmin vaikka olinkin seota omiin jalkoihini... Huima oli tänään ihan loistava, sujuvalla ohjauksella se olisi mennyt tosi hienoa ja vauhdikasta rataa.

Joka radan jälkeen Huimalle oli palkaksi pieni ruokapurkki, tällä kertaa ne olivat treeniliivin taskussa kun pelkäsin että Huima alkaa hosumaan liikaa jos ne jättää kentän reunalle. Lopuksi käytiin vielä kaahaamassa rengas-keppi-systeemi läpi, ja leikittiin päälle oikein kunnolla. Molemmille jäi treenistä ilmeisen iloinen mieli : )