Paikallamakuun jälkeen aseteltiin Huiman kori purkkeineen päivineen kentän reunalle ja aloitettiin ohjatuilla kaukokäskyillä. Muuten meni hyvin, mutta purkit kuumensivat Huiman haukkumaan. Heti kaukojen perään ohjattua seuraamista. Haukku jatkui edelleen, ja kontakti herpaantui välillä, mutta intoa riitti. Välillä Huima edisti ja poikitti aika reippaasti, mutta olihan siinä ihan nättejäkin pätkiä välissä. Käännökset vasemmalle aika hankalia, oikealle paremmat. Vapautus ekalle purkille.

Sitten toinen sarja. Ensin ohjattua seuraamista pyrkien vähän vähempään haukkumiseen. Huima oli vähän rauhoittunut, mutta hakkui edelleen muutamaan otteeseen. Kerran kielsin sitä. Perään toinen satsi ohjattuja kaukokäskyjä ilman haukkua. Nyt hiljaa oleminen onnistui, ja purkki palkaksi.

Ruutua ensin niin, että V heitti Huimalle lelun kun se oli ruudussa. Vähän siltä oli paikka hakusessa, mutta onneksi se löysi keskustan nopeasti ja sai palkkansa. Toinen kerta perään niin että lelu oli jo ruudussa.

Tarkoitus oli ottaa vielä pieni pätkä hyvää seuraamista ja kolmas purkki, mutta ilmeisesti lelun revittely välissä sotki Huiman pasmat. Kontakti oli kateissa joten vapautin sen ja käskin makuulle (maahan-käskyllä) odottelemaan. Sitten uusi yritys joka onnistuikin paremmin ja Huima sai viimeisen purkkinsa.

Lelun käyttöä ja purkkisysteemiä ei ilmeisesti kannata sotkea niin, että lelun jälkeen pitäisi vielä orientoitua purkkeihin. Jos tehdään jotain mistä pitää antaa lelupalkka, se kannattaa tehdä vasta lopuksi.

Innostaminen meni tänään vähän yli, mutta parempi taatusti niin päin. Täytyy katsoa oppiiko Huima sietämään purkkeja kentän reunalla, vai onko se sille liian paha häiriö. Seuraavalla kerralla voisi koittaa laittaa purkit omaan taskuun ja katsoa miten se vaikuttaa.