Niin se kesäkausi sitten loppui ja joudutaan/päästään taas kohta halliin.
Tänään rata oli edellisen ryhmän jäljiltä, eikä kovin vaikea. Lämmittelyesteet olivat itseasiassa tänään Huimalle vaikeampi pala; kaksi rengasta linjassa ja sivulla väärinpäinen putki. Ekalla yrityksellä se syöksyi suoraan renkaalta toiselle, toisella kerralla sain sen nipinnapin käännettyä. Huima tahtoi taas jäädä renkaan taakse istuskelemaan, joten palkkasin sitä pari kertaa pelkästä startista. Yhdellä yrityksellä se taas jäi pällistelemään toisen renkaan taakse, kun huomasi tehneensä virheen, mutta tokeni onneksi nopeasti. Pitkään aikaan näitä äimistelyjä ei olekaan tullut, johtuen varmaan siitä että se on mennyt niin sujuvaa rataa.

Radalla Huima meni kaksi virheetöntä (no kepeillä vähän sähläiltiin) kierrosta. Lähtöongelmiakaan ei näköjään ole jos sen lähettää eteenpäin ensimmäiselle esteelle, eli jumii vain silloin jos sitä kutsutaan edestäpäin. Kumma homma. Kivasti oli intoa ja vauhtia tänäänkin, kepit on nyt se meidän ongelmallisin juttu. Huima ei oikeastaan yhtään katso mihin on menossa kun tuijottaa vain ohjaajaa. Pitää koittaa seuraavalla kerralla niin, että en pysäytä sitä ollenkaan kepeille tullessa, ja annan sen mennä ihan omaan tahtiin ohjaamatta sen kummemmin...

Muut tekivät vielä toisen version radasta, mutta kun meillä meni kaksi kertaa niin hienosti, niin pakkasin Huiman jo tässä vaiheessa autoon.