Ekat hallitreenit meni tosi kivasti. Ensimmäisen radan Huima meni ekalla kierroksella puhtaasti ja tosi hyvällä vauhdilla. Hallin matto on vaan niin liukas, että kepeillä Huima oli kerran jo ihan kyljellään, ja muutaman muunkin kerran liukastui aika pahasti. Onneksi sitä itseään ei haitannut, eikä mikään paikka revähtänytkään... jotain pitäisi kyllä keksiä sen tassunpohjiin ennen kuin sattuu pahemmin.

Toisella kierroksella vauhtia riitti edelleen. Kerran ohjasin sen itse väärälle esteelle, ja toisen kerran samassa kohtaa Huima meni aidalle, jonne olisi pitänyt edellisellä kerralla mennä, kun nyt olisi ollut tarkoitus mennä putkeen. Huimaa tällä kertaa virheet jääneet yhtään kaivelemaan, vaan se jatkoi reippaasti rataa.

Tauon ajan Huima kitisi häkissä, ja sitten otettiin sen kanssa vielä pieni pätkä uutta rataa. Huima jäi taas ekalla yrityksellä ensimmäisen esteen taakse, ja  sen kanssa piti startata yhtä aikaa. Paras potku oli jo poissa, mutta edelleen Huima teki radan ihan kivasti.

Kylläpä Huima on nyt hyvässä vedossa, täytyy vaan ehkä miettiä seuraavalla kerralla kannattaako sitä viedä välillä tauolle ollenkaan, vai ottaa putkeen kaikki mitä aikoo sen kanssa tehdä. Meillä oli Huiman kanssa treeneissä yleisö mukana, ja Huima meni kuulemma esteillä kuin gaselli  ;-)  Kieltämättä Huiman meno alkaa olla aika tyylikästä, kunhan ohjaaja vaan vielä veisi sitä sujuvasti  :o)