Hallilla. Aluksi otettiin itsenäisesti hyppyä, joka meni ihan niin kuin aina - muuten ok, mutta perusasento vähän vino. Sitten kaukot, alkaa sujua! Askelsiirtymisiä, joista Mari huomasi semmoisen seikan, että Huima tulee sivulle olkapään kääntämisellä, eikä sivu-käskyllä. Testimielessä kokeilin sitten niin, että seisoin Huiman edessä liikkumatta ja annoin käskyn. No, ihan vinoonhan se Huima tuli ilman apuja.

"ohjattuina" liikkeinä otettiin suora luoksetulo ja ruutu. Luoksetulossa ei sen kummempaa, mutta ruutu meni vähän penkin alle. Ensimmäisellä kerralla ruudussa oli valmiina patukka, ja käsimerkillä tehostettuna Huima meni reippaasti ruutuun. Sitten kokeiltiin ilman käsimerkkiä ja niin, että Anne olisi heittänyt lelun ruutuun kun Huima ehtii sinne saakka. Vaan eipä Huima päässyt ruutuun ilman käsimerkkiä. Lähti kyllä, hyytyi matkalla ja jäi seisomaan parin metrin päähän ruudusta. Kokeiltiin vielä pari kertaa lähempää, eipä oikein auttanut, Huima alkoi näyttää jo aika epävarmalle. Lopuksi otettiin vielä patukalla innostamalla. Itselle on jäänyt vielä semmoinen paha tapa, että kun Huima lähtee ruutuun, lähden itse heti perään, ja ainakin kerran Huima kääntyi katsomaan takkini kahahdusta :-O

Sitten väliin vähän seuraamista josta palkaksi hillitöntä lelun revittelyä (käteenkin tuli siinä tohinassa hihan läpi kunnon reikä...). Siitä olikin sitten hyvä (!) siirtyä suoraan paikallamakuuseen. Jos olisin tiennyt että seuraavaksi tulee makuuta, en tosiaankaan olisi leikittänyt Huimaa ihan sekopäiseksi, mutta tulipahan testattua sitäkin. Onneksi se tuntuu rauhoittuvan alta aikayksikön, ja uskalsin viedä sen riviin. Piiloon en mennyt, mutta vajaan neljä minuuttia Huima sai luvan pötkötellä. Meni ihan yli odotusten, Huima oli hipi-hiljaa ja suurimman osan ajasta pää tassujen päällä. Pari kertaa joku kävi palkkaamassa omaa koiraansa, ja silloin Huima kääntyi katselemaan, mutta ei osoittanut nousemisaikeita. Hyvä Hui!

Lopuksi otettiin vielä sarja kaukoja (ok) ja pitkä pätkä seuraamista. Seuraamisessa edelleen lievää edistämistä ja poikittamista. Siitä sitten loppupalkaksi ruokakupille.

Pitäisi muistaa että Huima ei ole tottunut ryhmätreeneihin, eikä ottaa sillä ihan niin vaikeita juttuja kuin kotipihalla. Itsellä tahtoo myös keskittyminen vähän hajota kun pitäisi seurata mitä ympärillä tapahtuu ja samalla keskittyä Huimaan. Huiman vire oli tänään ihan hyvä, mutta selvästi huomasi että sitä vähän häiritsi ruudun ja askelsiirymisten epäonnistumiset.