Omalla pihalla ruutua ihkauusilla merkeillä. Ensin kaksi kertaa niin, että ruudussa oli lelu, sitten kaksi kertaa vähän lähempää niin, että heitin lelun seis-käskyn jälkeen. Ensimmäisellä lähetyksellä Huima juoksi täysillä ruudun luo, kaarsi ensimmäiselle kulmatötterölle ja sitten siitä vasta lelulle. Muut kerrat meni suoraan keskelle, ja pysähdyksetkin olivat tosi hienot. Mutta vahvistusta näköjään vielä tarvitaan kun tuo ensimmäinen kerta on aina noin epävarma.

Luoksetuloa suoraan sivulle; nyt Huima on hoksannut jutun ja tulee vauhdilla ja varmasti suoraan sivulle. No, ihan vähän vinoon saattaa perusasento jäädä, mutta sitä sitten aletaan hioa. Sitten täytyisi vielä ottaa tämä käyttöön noudossakin.

Luoksetulon pysäytystä ilman luoksetulokäskyä; tänään vauhtia oli vähän vähemmän mutta edelleen käsimerkin jälkeen tulee pari askelta. Hiukan napakkuutta tarttettais...

Huima on edelleen tosi innokas - tehtiin sitten mitä vaan. Lenkillä se on alkanut taas yhä enemmän tarjoamaan kontaktia oma-aloitteisesti, ja noutaa keppejä ja roskia namin toivossa sekä sisällä että ulkona. Lenkeillä sitten silloin tällöin harrastetaankin seuraamista, luoksetulon pysähdyksiä ja jääviä liikkeitä.