Mukavaa kun treenivuoro on perjantain viimeinen hallivuoro, eikä kellään ole kiirettä minnekään. Tänäänkin oltiin 45 minuuttia yliaikaa ja Huimakin pääsi lopuksi vielä leikkimään pumien kanssa (ja astumaan niitä...) ja varastamaan ja pummimaan siinä ohessa ihmisiltä makkaraa (pari kertaa oli myös muovipussit menossa hyvää vauhtia kurkusta alas...).

Varsinainen rata oli tänään aika vaikea, sama rata oli ollut kolmosluokkalaisten harjoituksissa. Ansoja siinä ei oikeastaan ollut kuin putket A:n ja puomin alla. Tiesin että Huima valitsee niistä kahdesta kontaktit, joten ekalla radalla se menikin toiseen suuntaan A:lle ihan oikein, mutta takaisinpäin tullessa sitten myös putken sijasta A:lle. Sen jälkeen ohjasin sen vielä väärälle esteellekin. Toinen rata meni ihan oikein, ja muutenkin aika hienosti  :o) Hypyille se ponnisti taas pari metriä ennen estettä ja liiteli sitten ihme kyllä yli saakka.

Väliajan Huima vietti häkissä - ja ensimmäistä kertaa se oli pitkiä aikoja ihan hiljaa piipittämättä! Pienet bokserihaukut piti päästää, mutta myös niiden aikana se malttoi maata välillä ihan vaiti. Vau!

Lopuksi tehtiin vielä helppo ja nopea rata ilman keppejä ja kontakteja. Se oli myös aika helppo ohjata, joten vauhtia saatiin ihan kunnolla. Ekalla kierroksella Huima meni taas - yllätys yllätys - putkelta A:lle, mutta metrin kiivettyään huomasi että on vikasuunta ja korjasi. Toisella kierroksella mentiin ihan puhdas rata, ja päästiin mukavaan vauhtiin. Putket se voisi mennä rivakamminkin, mutta kyllä se alkaa aika vauhdikas olemaan!

Taas kerran hauskat treenit, ja Huimakin näytti radan mentyään joka kerran vähän sille että homma loppui kesken. Palkkana oli tänään kolmella radalla namit ja viimeisellä lelu.