Koneen parkkipaikalla.

Häiriötä ei paljon ollut, mutta muutama tiellä liikkuja (koira?) sai Huimalta vahtihaukut.

Aloitettiin merkillä niin, että Huima ei nähnyt kun vein lelun ja merkin. Lähti vauhdilla ja suoraan, mutta vaalea purkki sulautui harmaaseen sohjoon eikä Huima nähnyt sitä. Se teki loppumetreillä koukkauksen sivulle, ja siitä sitten purkille. Toinen kerta lelulla ok, kolmannella kerralla lähetin sen ilman lelua ja otin seisomisen. Muutoin tosi hyvä, mutta Huima jäi seisomaan purkin sivulle. No, sehän on kyllä ihan sallittua.

Noutoa ensimmäistä kertaa suoraan sivulle. Palkkasin sen pari kertaa pelkästä sivulla luovutuksesta, ja sitten otettiin koko nouto. Ohjasin sen kädellä sivulle, ja meni yllättävän mallikkaasti. Luultavasti sille tulee black outeja vielä kauan, mutta ihan lupaavalle näyttää.

Luoksetuloa pari kertaa takapalkalla (kurnulla). Otin taas ilman luoksetulokutsua ja ihan mallikkaasti meni. Lopuksi suora luoksetulo (edelleen kurnulla), tässä oli kyllä alkumatkan vauhti luvattoman hidas.

Istumista reilu minuutti, josta osa piilossa. Piilossa-olo meni hyvin, tosin Huima vilkuili ympärilleen, kuten tapana on. Välipalkkasin sen nappulalla, ja jäin vielä vähäksi aikaa muutaman metrin päähän. Huima ihan selvästi taas kerran unohti mitä se on tekemässä, kun nenään osui vähän edempää hyvä haju. Pitihän se sitten nousta haistelemaan. Korjasin ja otettiin liike loppuun, ja perään vielä lyhyempi onnistunut istuminen.

Kaukot, pilasinkin sitten ihan kunnolla. Oli tarkoitus ottaa maa-istu -sarjaa, mutta kuinka ollakaan suusta lipsahti seiso-käsky vaikka käsimerkki oli istumisen. Huima nousi seisomaan. Uusi sarja, ja eiköhän tuo taas ottanut seisomisen istu-käskyllä. Voi elämä. Muutama toisto, ja vielä sieltä tuli yksi ylimääräinen seisominen. Herkkä on homma, saas nähdä kauanko tätä taas paikkaillaan. Mutta jos jotain hyvääkin, niin seisomaannousut olivat tosi napakat  ;-)  

Seuraamista, kontakti oli hyvä mutta muuten oli vähän epätasaista menoa. Olisikohan johtunut ihan sohjoisesta ja liukkaasta parkkiksesta.

Lopuksi luoksetulo sivulle suoraan palkkapurkille.