Poolokentän  parkkipaikalla. Kenttä oli tyhjä ja iso, mutta  se oli tehty ikävän isokokoisesesta sorasta joka ei välttämättä tunnu tassun pohjissa kivalta. Hiukan oli keskittyminen tänään muutenkin hakusessa, osaksi varmaan uudesta treenipaikasta johtuen, ja osaksi siitä että oltiin viikonloppu reissussa ja Huimaa ihan selvästi väsytti.

Otettiin ruutua (samoin kuin viimeksi), kaukot, seuraamista, askelsiirtymisiä (ja käännöksiä peruuttaen), suoria luoksetuloja ja istumista. Tahmean alun jälkeen Huima vähän lämpeni ja teki paikoin ihan kivasti. Välillä se kyllä vilkuili ohi kulkevia ulkoilijoita ja mahdollisia pellolla vilistäviä pupujusseja, eikä keskittynyt hommiin yhtään. Seuraamisessa ohi meni sopivasti pari heppaa ihan lähietäisyydeltä, saatiin ainakin vähän vaihtelevaa häiriötä. Kovin Huiman olisi tehnyt mieli katsella niiden menoa, mutta hienosti piti pintansa ja kulki suht hienosti kontaktissa sekä hevosista pois päin että niitä kohti.

Luoksetuloissa vauhti oli aika kateissa - täytyy nyt panostaa urakalla pelkkiin läpijuoksuihin. Istu-maa -kaukot ok, seisominen ihan liian vaikea juttu tänään.