Aamutunnaritreeni meni aika kivasti. Viidestä kerrasta yksi meni väärin, silloinkin se nosti ensimmäiseksi omansa, mutta alkoi sitten epäröidä ja vaihtoi kapulaa. Muut neljä kertaa menivät hyvin ilman suurempia väärien nosteluita. Periaatteena on nyt se, että en sano sille mitään kun se on kapuloilla, vasta kun on ehtinyt ihan lähelle kapulan kanssa, kehut. Omassa kapulassa juustontuoksua, hajuttomia kapuloita lisäksi neljä (rivissä).

Saimme ohjeeksi ottaa joka ikinen nouto uudella omalla kapulalla, mutta tästä ollaan kyllä luistettu - kapuloiden menekki olisi muuten vähän liian suuri. Ollaan nyt otettu joka "sessioon" uusi oma.

Hommaan on löytynyt nyt aika sopiva vire, Huima odottaa ja etsii rauhallisesti, mutta tekee kuitenkin mielellään.

Iltatreenissä ennen ruokaa Huima olikin sitten selvästi kärsimättömämpi. Viidellä kapulalla, edelleen juustoa omassa. Siihen nähden että Huima kävi aika kierroksilla, meni suht kivasti. Viidestä yrityksestä yksi meni pieleen, ja muut näyttivät aika varmoille. Nyt Huima ei vaan oikein malttanut odottaa lupaa, vaan hyökkäsi kapuloille ennen aikojaan. Vaan viis siitä, sitä kyllä ehditään harjoitella.

Ruoan jälkeen metallitreeniä. Sepä alkaakin olla kivaa hommaa, Huimalta pääsi ihan kiukkuhaukku kun en antanut kapulaa sille tarpeeksi rivakasti  ;-)  Myös luovutukset alkavat olla vähän kiireettömämpiä. Uskaltaisikohan ensin kerralla jo vähentää cobania?