Kylläpä olikin taas kivat treenit! Meillä oli tänään vara-ohjaaja, eikä päästy lusmuilemaan ihan niin paljoa kuin tavallisesti  ;-)

Eka rata oli ohjaajalle tavallaan aika simppeli, paitsi alun putki-aita-rengas, jossa koiria oli hankala kääntää aidalta renkaalle. Mentiin ensin koko rata ja kämmättiin tuo kohta, Huima piti taas kutsua takaisin jolloin se hyppäsi renkaan ihan vinosta. Muutoin meni aika hyvin, tosin putkille se piti viedä ihan suulle saakka kun kaikki mentiin "väärästä" päästä sisään. Muutenkin putket tuntuivat tänään olevan hankalia, johtuisikohan siitä että ne olivat ihan viimeisen päälle tiukkamutkaiset, eikä me olla taidettu noin tiukkoja ennen harjoitella.

Samaa rataa mentiin toinen kerta perään, ja tehtiin ihan sama virhe renkaalle - en kertakaikkiaan ehtinyt siinä Huiman edelle kun jäin haaveilemaan putkelle. Muuten meni tosi kivasti.

Sitten otetiin vielä perään pelkkää alkua kolme kertaa (hyppy, hyppy, putki, aita, rengas), kunnes kolmannella kerralla sain itseni hilattua tarpeeksi nopeasti aidalle ja rengas meni sujuvasti!

Toiselle kierrokselle rataa muutettiin niin, että se alkoi viidellä peräkkäisellä hypyllä, sitten putki väärin päin, hyppy, hyppy ja kepit vasemmalta. Tällä radalla vaikein este olisi kaiken järjen mukaan ollut myös se sama rengas keppien jälkeen, mutta meille vaikeinta oli kyllä se, että en millään muistanut ohjata Huimaa viimeiseen putkeen oikeasta päästä. Että osaa olla hankalaa! Huima teki tosi hienon radan muuten kaksi kertaa peräkkäin - tosin pujottelu kangertelee tältä vaikeammalta puolelta. Alun hyppysarja, putki ja hypyt oli tosi kiva mennä, juostiin Huiman kanssa rinnakkain kerrankin niin lujaa kuin jaloista lähti, kun ei tarvinnut murehtia ohjausta ja kiemuroita. Tämmöisiä ratoja lisää!

Lopuksi otettiin renkaalta lähtien loppuun niin, että olin itse toisella puolella, jolloin en kerrassaan saanut sitä ohjattua putkeen väärästä päästä  :o)

Huima jaksoi tosi hienosti, olen näköjään vähän turhaan varonut ottamasta sillä liikaa kerralla. Neljä pitkää rataa ja molempiin paikkaukset päälle. Hyvä Huima!