Niin se syksy taas sujahti ohi ja treenitaukoa juhlistettiin glögillä ja piparilla. Ohjelmassa oli tänään temppurata.

Rata alkoi noudolla - kapula piti heittää laudoilla rajattuun ruutuun. Seuraavassa pisteessä oli liikkeestä seisominen, sitten istuminen, pujottelu, liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, hyppy, ja ruudusta seuraamaan lähteminen. Eri pisteiden välit piti mennä seuraamalla.

Ekalla kierroksella otettiin aikaa, ja johan se taas jännitti kun kaikki vielä katsoivat  ;-D  Piti ottaa muka varman päälle ja helposti, ja koitin syöttää Huimaa joka välissä. Jäävät liikkeet menivätkin sitten kaikki tuplakäskyllä kun possun sisäfileet houkuttivat ja häiritsivät vähän liikaa. Ruudusta Huimaa ei meinannut saada lähtemään kirveelläkään, taisi raukka luulla koko juttua vaan vedätykseksi.

Toisella kierroksella en sitten palkannutkaan ollenkaan, vaan mentiin ihan kehulinjalla. Ja ihme ja kumma, homma toimi paljon paremmin ja Huimakin oli ihan intona! Seuraamiset mentiin juoksemalla, ja se taisi vähän kuumentaa tunteita. Jäävät olivat napakat ja kaikki muukin meni putkeen, paitsi että hyppyyn Huima kyllä varasti, ja noudon otin vahingossa sivulle. Ruudusta Huima lähti tällä kierroksella laukalla - vaihdoin käskyn seuraa-käskyksi, joka näköjään toimi paremmin. Huima ei myöskään välittänyt leluista ja ruokakiposta tehdystä miinakentästä tai puhaltimesta jonka ohi piti seurata.

Hauska päätös treenikaudelle. Kun tokoliikkeet markkinoidaan temppuina, homma on näköjään heti paljon rennonpaa. Odottelua oli tänään paljon, eikä Huima olisi millään malttanut.

Syksyn treeneissä oli mukava käydä, ja eiköhän me jotain olla opittukin. Terkkuja vaan Annelle ;-)