Johan oli taas vauhdikkaat ja sählingintäyteiset agilityt. Eka rata oli lyhyt, nopea ja suht helppo, mutta Huiman eka kierros oli sen verran nopea että ohjaus katosi ja homma meni vähän läskiksi. Myös kontaktit loikittiin iloisesti yli ja pöytä mentiin lukkojarrutuksella suoraan yli päätyen toiselle puolelle lattialle.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen tehtiin kontaktit namien kanssa pariin kertaan, ja sitten uusi yritys. Nytpä meni aika hienosti, vauhtia oli edelleen, mutta tarkkuutta oli tullut myös. Kepeillä piti haukkua, mutta muuten Huima oli nyt hiljaa (ekan kierroksen se taisikin haukkua alusta loppuun).

Toinen rata oli jotenkin vaikea, kepit mentiin väärältä puolelta ja kun putket olivat vierekkäin oli hankala saada sitä oikeasta suusta sisään. Hämäysesteenä ollut hyppy veti myös. Vauhti oli vähän pudonnut, mutta sähläys ei ollut laantunut. Kepeillä Huima oikoi kaksi kertaa peräkkäin viimeisen välin, sitten se tipahti puomin ylösmenolta kun ei yhtään katsonut minne kaahasi, renkaan se meni kaksi kertaa väärästä välistä ja lopun putken se jätti välistä ja oikoi suoraan pöydälle. No kontaktit sentään sujui ;-D

Nyt pitäisi saada vähän vauhtia pois ja Huimaa rauhoitettua. Keppejä pitäisi treenata myös siltä vaikeammalta puolelta ja putkiin saada vähän ryhtiä. Kauhean tyytyväinen Huimaan kumminkin : )

Lopuksi leikittiin narupallolla, ja Huimaa selvästi sattui johonkin kun päästi väliin kiukkuisen haukahduksen. Myös edellisellä tokokerralla se vinkaisi lelua vetäessä. Onko vika sitten selässä, niskassa, tai suussa/hampaissa? Kotona otettiin vähän jumppaa ja Huima kieri, pyöri ja hyppi ihan hyvin, eli kauhean pahana sen selkä ei ainakaan voi olla. Täytyy vielä tarkastaa sen suu ja nielu  :- /