Tänään oli taas nopea ja helpohko rata, joka mentiin molempiin suuntiin kaksi kertaa. Kaikki kontaktit radalla plus kepit, putki ja hypyt. Molemmilla radoilla eka kierros oli ihan fiasko, Huima painoi pukkilaukkaa ja roiski menemään miten sattuu. Keppejä se oikoi toisella kierroksella, juoksi yhtään hidastamatta keinulle, pudotti riman hyppäämällä suoraan päälle, ja kaiken lisäksi se putosi taas puomilta - tällä kertaa alastulossa. No eihän siellä puomilla pysy jos etupää ja takapää laukkaa eri uralla.

Molempien ratojen toiset kierrokset menivät virheettä - edelleen kyllä pukkilaukalla. Ekan radan vaikea paikka oli - niin kuin tavallista - putkeen meno aidalta. Jos putken suu ei ole suoraan edessä niin ohjaaminen on hankalaa. Jos Huiman ottaa kiinni tänne-käskyllä, se tottelee sitä vähän liiankin tehokkaasti ja homma vähän niin kuin katkeaa siihen. Pitäisi itse osata liikkua ihan tasan oikein ja sujuvasti, niin Huimakin löytää putken suun. Toisaalta on kyllä ihan hirmu hieno juttu, että Huima kuuntelee noin hyvin vaikka käykin kierroksilla.

Ja onneksi Huima onkin nykyään radalla niin vireessä, että vaikka välillä vähän sattuukin, niin meno jatkuu. Kivaa oli taas molemmilla - tällä tyylillä meidän kisaura ei tosin ehkä ihan muutamaan vuoteen aukea  ;-)

Ai niin, ja kontaktit menivät tänään aika hyvin, ainakin Huiman kontakteiksi!