Ratsastuskeskuksen parkkipaikalla nopea treeni. Alkulämmittelyn jälkeen kokonaisina liikkkeinä avo-kaukot ja seuraaminen; seuraamisesta purkkipalkka, kaukoista ei palkkaa. Sitten liikkeestä maahanmeno ja seisominen sekä suora luoksetulo; palkka luoksetulosta, ei jäävistä. Vieras paikka teki taas pientä häiriötä kontaktiin.

Kotipihalla vielä kaksi noutoa kokonaisena liikkeenä. Vanhalla kapulalla ei ollut pudottamisongelmaa, olisiko ollut tiistaina vaan joku hetkellinen mielenhäiriö? Hiukan jouduin kädellä auttamaan että sain Huiman sivulle, ja siitäpä tulikin sitten pieni ongelma kun pitäisi iso kapula suussa pitää kontaktia ja istua tiiviisti sivulla. Eihän se oikein tahdo onnistua kun kapula tökkii ällöttävästi reiteen...

Luoksetulo pysäytyksellä meni hienosti, samoin n. minuutin istuminen. Lopetettiin paikallamakuulla, muutama minuutti niin, että olin aluksi piilossa, muutama välipalkka ja loppuajan seisoin aika lähellä. Paljon rauhallisempi omalla pihalla, vaikka tottahan se nyt piti vähän päätä käännellä ja haistella tuulen tuomia hajuja.

Sisällä metallinoutoa. Kapulasta on tullut kiva lelu, Huima jahtaa sitä ihan mielissään. Kantaminen on hyvä, mutta pitämiseen ei vaan tahdo saada millään lisää kestoa.