Kaksi lyhyttä, noin kymmenen esteen rataa, joista ensimmäinen oli helppo muistaa, mutta vaikea ohjata, ja toinen sitten helpompi ja nopeampi.

Ensimmäinen rata meni ihan täysin mönkään, ohjaus petti ja Huima sovelsi. Puomilta tultiin tällä kerralla ihan oma-aloitteisesti keskeltä alas kaksi kertaa, ja putken päälläkin piti käydä. Esteitä mentiin omavalintaisessa järjestyksessä.

Yhtään kunnon rataa ei ehditty mennä, mentiin vaan pari kertaa puomi erikseen ja muutama kerta kepeiltä putkeen. Putkelle ohjaus tuntui olevan ihan ylivoimaisen vaikeata kun takana houkutti A.

Toinen rata meni sitten sitäkin paremmin, kepeillä tuli vähän haparointia ja pöydälle mennessä piti juosta pöydän taakse varmistelemaan ettei Huima syöksy yli. Kokeilin alun pöydältä puomille lähtemistä niin, että jätin Huiman pöydälle ja menin itse A:n taakse. Muuten oikein hyvä, mutta ylösmenokontakti taisi olla vähän siinä ja siinä. Alastulo taas sujui hienosti kun olin asemissa vetämässä Huimaa alas. Samoin A:n kontaktit menivät hyvin. Myös tämän radan putket sujuivat, vaikkeivät ihan helpoimmasta päästä olleetkaan.

Mitähän tuolle puomi-ongelmalle oikein voisi tehdä?