Tänään olikin hyödylliset treenit - ja Huima oli ihan touhuissaan kun pääsi taas hallihommiin  : )

Ensin päivän vinkit:
– Noudossa lisää kestoa pitämiseen niin, että nami on kapulan edessä, sitten kapulan vaihto namiin.
(Toisaalta saatiin lisäksi vinkki, että jos ehtii jo pudottaa, niin pitää voihkia kuin olisi vähintäänkin murtanut varpaansa.)
– Hypyssä tarpeeksi välimatkaa esteeseen, jotta Huima "ehtii" suoristaa perusasennon eteen.
– Kaukoissa anna palkka aina ekasta liikkeestä, se on kaikkein vaikein.
– Ei koskaan treenatessa tupla- (tai tripla...) käskyjä, vaan ne "höpöhöpöt" ja uusi (helpompi) yritys.

Huimassa oli treenien alkupuolella tosissaan intoa, mutta hyvin se malttoi rauhoittua ensimmäisenä liikkeenä olleeseen paikallamakuuseen. Koirat vuorotellen maahan (toisella puolella Ida ja toisella Buda), ja hallin ulkopuolelle piiloon. Aikaa 2 1/2 minuuttia, koko aika piilossa. Huima oli aika nopeasti laskenut pään tassujen päälle, ja odotellut oikein nätisti  : ) Mahtavaa!

Paikalla istuminen olikin sitten ihan säätämistä, mutta eiköhän se siitä kunhan saadaan jonkinmoinen tasapaino haettua. Menin heti aluksi piiloon, ja olin ilmeisesti liian kauan kun Huima meni maate. Korjaus, ja pientä innostusta namipurkilla - ja nyt meni överiksi toiseen suuntaan - Huima tuli juoksujalkaa namipurkille. Ei kun maahan taas, nopeahko käynti piilossa ja vapautus piilossa olleille nameille. Eiköhän tämä kun Huima hoksaa odottaa että pääsee etsimään namit.

Noutoa, ensin pari kertaa kääpiökokoisella kapulalla niin, että se vaihdettiin namiin, ja sitten perään isolla kapulalla. Yhdelläkään kerralla Huima ei pudottanut kapulaa liian aikaisin, mutta kerran se kyllä varasti lähdössä. Pientä kapulaa se taisi myös vähän järsäistä.

Hyppynouto. Muuten hyvä, mutta Huima ennakoi sivulle tuloa (ja järsi pikkukapulaa).

Hyppy. Muuten hyvä, mutta eteentulo vähän vino. (Kaikessa on näköjään jotain sanomista...)

Kaukoja ensin ihan läheltä, sitten oikealta matkalta. Kerran Huima ennakoi vapautusta, mutta onneksi namit olivat takana purkissa. Maahanmenot vähän hitaat, muuten oikein hyvä.

Luoksetuloja; ensin lelulla vauhdikas, sitten suora sivulle, ja lopuksi pysäytys takapalkalla. Pysäytyksessä vauhti oli "keskiravia", eli rivakamminkin olisi voinut tulla, ja käskyn jälkeen se hipsi askeleen-pari. Ei hullumpi homma kumminkaan.

Liikkeestä seis. Vaikka häiriötä oli sillä kohtaa aika paljon, malttoi silti seistä nätisti odottamassa.

Seuraamista otettiin parissa eri pätkässä, ekasta purkkipalkka ja toisesta loppuruoka. Varsinkin viimeinen seuraaminen oli oikein hyvä, hiukan se varoo puhaltimen kohdalla tai jos mennään liian liki seiniä. Ensimmäisellä pätkällä Huima hiukan seilasi, paikkaa pitäisi saada vähän varmemmaksi.