Aloitettiin parilla lyhyellä paikallaistumisella niin, että jätin karvapään eteeni, ja annoin Huiman vapautuksen jälkeen hakea sen palkaksi. Pää on niin hyvä palkka, että mahtaakohan se olla jo vähän liiankin "nostattavaa" jättää se näkösälle?

Sitten Huima häkkiin ja omalla vuorollaan viimeisenä takaisin hommiin. Teemana oli useamman liikkeen tekeminen palkatta. Ensin otettiin nouto pienellä kapulalla. Näytin Huimalle kädellä oikean luovutuspaikan, jolloin se tuli hyvään asentoon eteen, odotti hyvin käskyä sekä luovutukseen että sivulletuloon. Myös loppuasento oli hyvä. Ihan pientä pureskelua, mutta kapulakin oli onnettoman pieni.

Toisena liikkeenä liikkeestä seisominen. Pysähtyi hyvin ja odotteli hyvin, vieressä seistessä oli kuulemma hiukan laskenut peräpäätä alemmas, mutta jaksoi seistä kumminkin loppuun saakka.

Viimeisenä otettiin seuraamista pitkällä kaavalla, kaikilla käännöksillä, juoksulla ja askelsiirtymisillä. Huima oli palkkaamattomuudesta huolimatta edelleen niin intona että edisti vähän, ja vasemmat käännökset olivat taas ihan kauheita. Täyskäännökset hyvät ja oikeat käännökset suht ok, kontakti oikein hyvä. Muuten olin seuraamispätkän kehumatta, mutta kaksi askelta oikealle ja vasemmalle oli pakko kehua kun Huima teki ne hirmu hienosti, vaikka ei olla niitä pahemmin treenattu. Purkkipalkka lopuksi.

Seuraamista koitettiin hioa vielä vähän käännösten osalta. Kuulemma en auta Huimaa niissä yhtään - vaikka itsestä tuntuu että autan. Nyt täytyy kuivaharjoitella vähän ilman koiraa ja paneutua hommaan sitten ihan tosissaan.

Lopuksi otettiin paikallamakuu niin että koirat maahan ja ylös vuoronperään. Aikaa taisi olla kolmisen minuuttia. Huima piippasi vielä vähän kun kuunneltiin "tuomarin puhetta", mutta rauhoittui ihan heti maahan. Piilossa muuten koko ajan, paitsi ennen puolta väliä kävin antamassa sille nappulan välipalkaksi. Huima oli maannut koko ajan kuono tassujen päällä. Häiriötä ei ollut muuta kuin Iidalle välillä heristelty makkarapussi. Huima ei reagoinut edes liikkeenohjaajan aika-käskyyn, vaan makoili piilosta tultaessa edelleen nenä maassa.

Oikein tyytyväinen Huimaan tänään – kunhan käännökset saadaan kohdilleen, niin sehän on aika hyvä : )  Palkatta jääminen ei kolmessa liikkeessä ehtinyt ainakaan vielä viedä yhtään motivaatiota, vaikka seuraaminenkin oli tavallista pidempi.