Tämän päivän hallitreenit menivät ihan penkin alle – Huima kävi niin kuumana ettei oikein mistään tullut oikein mitään. Otin ensin vähän askelsiirtymisiä ja muutaman metrin etäisyydeltä "vapaita" luoksetulon pysähdyksiä. Askelsiirtymissä se tahtoi jo vähän haukahdella, pysäytykset olivat hyviä. Sitten vähäksi aikaa häkkiin.

Ennen meidän vuoroa ehdittiin ottaa avo-kaukokäskyjä takapalkalla. Eka sarja meni hyvin, ja toista koitin tehdä sitten kauempaa – toinen istuminen ei onnistunut. Vapautus ja koko sarja uudelleen lähempää. Haukkui muutaman kerran kun käskytys/palkalle pääsy ei ollut tarpeeksi rivakkaa.

Omalla vuorolla ensin luoksetuloa – meni ihan pieleen. Pysähdyksissä sinänsä ei ollut mitään sanottavampaa, mutta Huima ei malttanut yhtään odottaa. Joko se ennakoi ennen liikkeenohjaajan käsky-sanaa tai käsky-sanasta, tai sitten vinkui. Aika monta kertaa piti korjata, ja muutaman kerran kävin palkkaamassa siitä että jäi odottamaan. Että oli hankalaa, ja kovin kovasti ei voinut komentaakaan kun Huima näytti välillä jo vähän luimulle. Lopuksi otettiin pysähdyksiä takaperin kävelemällä, ja näistä Huima pysähtyi kuin seinään.

Sitten ruutua. Ensin täydestä matkasta niin, että Anne vei lelun sinne niin että Huima ei nähnyt. Hui lähti ihan hyvällä vauhdilla oikeaan suuntaan, käänsi luoksetulon merkeille, ja taas takaisin oikeaan kurssiin. Toinen yritys samanlainen, vähän pienemmällä koukkauksella. Sitten otettiin parin metrin päästä niin että seisomisesta lensi lelu. Vähän ponnetonta oli näin läheltä. Lopuksi täydestä matkasta niin että Huima sai katsella kun Anne heitteli lelua ruudussa – ok. Pitäisi varmaan alkaa harjoittelemaan niin, että merkkejä on häiriönä muuallakin kuin ruudussa.

Seuraamista. Kohellus jatkui, edistystä ja seilaamista, muutaman kerran talloin Huiman varpaatkin. Tehtiin pitkiä pätkiä ilman palkkaa, kehut kun seurasi oikealla kohdalla. Onneksi ei sentään tässä alkanut ääntää... Hidas seuraaminen sentään oli oikein hyvää ja paikka oikea. Lopuksi purkkipalkka.

Lopeteltiin paikalla istumisella, pari lyhyehköä pätkää näkösällä niin, että vapautus karvapallolle.

Olipahan treenit. Lohduttaudun sillä, että parempi on kuitenkin liika into kuin liian vähä.
Pitäisiköhän ensi kerralla lelu jättää kokonaan kotiin ja palkata pelkällä namilla? Ainakin omat kädet säästyisi...