Tänään löydettiinkin kiva treenipaikka - eikä saatu edes sakkoja koiran irtipidosta vaikka poliisitkin ajoivat ohi  ;-D  Yhtään koirahäiriötä ei paikalle sattunut, mutta pyöräilijöitä ja kävelijöitä viuhtoi ohi tämän tästä, ja pari autoakin.

Aloitettiin liikkeellelähdöillä ja lyhyillä seuraamisilla, ihan kohtuudella sujui.

Sitten pidempää seuraamista, välillä hiukan väljää.

Kaukot (istu-maa), ensin lähempää ja sitten oikealta etäisyydeltä. Palkka ekasta vaihdosta ja sarjan päätteeksi vapautus takapalkalle. Hiukan epävarmalle näytti edelleen, mutta kaikki vaihdot sujuivat ekalla käskyllä.

Paikallamakuu vajaa viisi minuuttia, välimatkaa vajaa kymmenen metriä. Kasvisnappula-välipalkkoja muutama ja reilusti kehuja kun otti kontaktia. Huima oli oikein rauhallinen, vilkuili kyllä mitä ympäristössä tapahtuu, mutta sitä siltä ei varmaan saa koskaan opetettua pois.

Lopuksi putkeen kaikki jäävät (tosi hyvät!) ja pitkä seuraaminen juoksulla ja käännöksillä. Yhtään ei tarvinnut korjailla, paikka pysyi ja kontakti myös. Tähän oli hyvä lopettaa, loppupalkka purkista, ja päälle vielä vähän vetoleikkiä.

Yllättävän vähän Huimaa tänään häiritsi vieras paikka ja ympärillä touhuavat ihmiset. City-ympäristö on selvästi helpompi Huimalle kuin metsän reunalla olevat kentät. Täytyy jatkaa harjoituksia erilaisissa paikoissa, johan se on vaihtelua itsellekin  : )