Käytiin vähän tokoilemassa kun pakkanen pitkästä aikaa laski siedettäviin lukemiin. Mentiin Konepajan keskimmäiselle parkkikselle, joten saatiin taas vähän niin kuin uusi treenipaikka. Ja uudellehan tuo tosiaan tuntuikin, kyttäillä olisi pitänyt koko ajan, ja liikkeiden välissä pää pyöri koko ajan. Myös istumaan jättämisessä (luoksetulot, kaukot, ruutu) ja paikallamakuussa Huiman pää pyöri kuin vieteriukolla.

Ruudulla aloiteltiin pienen askelsiirtymäverryttelyn jälkeen. Huima jäi istumaan ja muka-katselemaan kun tein ruudun ja jätin lelun. Tosiasiassa Huima ei varmaan nähnyt yhtään mitään muuta kuin pusikkoa ja jonkun satunnaisen ohikulkijan. Ruutuun se lähti silti hirmu hienosti, tehtiin neljä toistoa. Kerran niin että seisoin ruudun vieressä ja piti ottaa se seisomaankin, mutta parkkis oli sen verran liukas että Huima liukui viisi metriä ruudusta ohi... Muuten kaikki meni nappiin.

AVO-kaukoja takapalkalla. Hiukan piti pari kertaa odotella että Huima malttaa keskittyä käsimerkkeihin, muuten nousut nopeita. Kaksi sarjaa, toinen parista metristä ja toinen vähän kauempaa.

Luoksetuloa takapalkalla, kolme toistoa joista keskimmäninen ilman pysäytystä. Hyvät pysähdykset, mitä nyt tässäkin tassut vähän luistivat. Suora oli vähän hidas, vauhti nousi vasta kun lähdin itse liikkeelle.

Paikallamakuu, muutama minuutti josta osa auton takana piilossa. Yksi välipalkka, ei palkkaa vapauttaessa ollenkaan. Muuten hyvä, jos sitä iänikuista puskiin pällistelyä ei lasketa.

Seuraamista, kohtuullisesti meni. Ohi käppäili kesken kaiken husky omistajansa kanssa, jolloin yritettiin tehdä kontaktiharjoitusta. No, eihän siitä kovin kummoista tullut, joten jatkettiin seuraamisella joka sujui istumiseen verrattuna ihan hyvin.

Lopuksi otettiin vielä noutoa, ensin vauhdilla ja toinen kerta luovutusta ja perusasentoon jäämistä. Tosi hyvä. Huima muutenkin lämpeni hommiin loppua kohden.

Huima on ollut viikon verran jotenkin vähän luimun oloinen, vaikka vatsakin tuntuu olevan ihan hyvä taas. Tosin se oli koko aamun jo ihan hysteerinen kun katseli ikkunasta lintulaudalla rellestäviä oravia, ne ne eivät ainakaan keskittymiskykyä paranna.