Pelkäsin että Huima ei tänäänkään pysty keskittymään mihinkään, mutta alkusäpinän jälkeen saatiin kuitenkin ihan kivasti tehtyä. Parkkikselta löytyi myös Iida ihmisineen, joten häiriötäkin oli vähäsen. Yhden kerran Huima kyllä lähti vapauttamisen jälkeen Rudyn luokse kun R leikki karvapallolla. Sain sen sentään takaisin metrin päästä Rudysta...
Palkkasin Huimaa etupäässä namilla, lopussa leikittiinkin vähän kun Hui oli vähän rauhallisempi.
Oikein kiva oli tänään treenata kun Huima oli niin hyvin hommissa mukana, eikä sähläillytkään ihan kauheasti  : )

Aloitettiin luoksetulolla, mutta olisi ollut varmaan viisaampaa tehdä ensin jotain muuta missä isoimmat energiat olisi saanut purettua. Taas kävi nimittäin niin, että Huima varasti lähdössä. Saatiin sentään muutama onnistunutkin suoritus, eikä piippausta/haukkumista kuulunut tänään. Sekä suorat että pysähdykset aika hyviä.

Ensimmäistä kertaa pariin vuoteen kokeiltiin myös luoksetulon maahanmenoa. Ekalla yrityksellä juoksi läpi, toisella pysähtyi (hitaasti) kun näytin samalla käsimerkkiä. Kolmas yritys hiukan nopeampi, täytyisköhän tätäkin alkaa treenaamaan?

Maasta (=ruudusta) seuraamaan lähtemistä (käskyllä "seuraa"). Pari toistoa suht läheltä, oikein hyvät.

Kaukoja. Pitää varmaan ottaa puolen vuoden kuuri tätäkin että istumaannousuihin saadaan varmuutta, taas toisessa sarjassa jäi yksi nousu tekemättä  :-(  Mikä kumma tässä voi olla näin vaikeaa? Muutaman metrin etäisyydeltä nousut olivat tosi nopeat ja hyvät.

Noutoa. Ensin ilman luovutusta ja sitten luovutuksella. Ei kannata nyt tehdä kyllä enää yhtään kokonaisia liikkeitä kun alkaa ennakoida sivulletuloa. Muuten oikein hyvät ja vauhdikkaat noudot – tosin katsoin parhaimmaksi palkata myös odottamisesta ennen kuin annoin luvan lähteä kapulan perään.

Istumista. Vajaa pari minuuttia välipalkoilla ja näkösällä.

Seuraamista. Vähän edistää, mutta aika kivasti malttoi vaikka oltiin aika lähellä Rudya. Vasemmalle käännöksissä ehkä ihan pientä edistystä. Ja taas tuli tallottua tassuille, onneksi ei haittaa yhtään.

Juoksusta seisomista. Kokeiltiin tätäkin, ja sujuuhan se!

Lopuksi vielä ihan lyhyt paikallamakuu Rudyn edessä. Vähän vilkuili niin kuin aina, mutta muuten hyvä.