Otettiin Varpun avustuksella paikallamakuutreenejä muiden puuhaillessa hallin toisessa päässä. Väliin tehtiin vähän muitakin juttuja, mutta vähän kaikessa Huiman tekemisessä oli tänään liikaa höyryä. Lopputunnista alkoi sujua paremmin kun isoimmat paineet oli purettu. Ei ehditty tehdä ollenkaan lenkkiä ennen treenejä, ja Uffe ja Ledi jostain kumman syystä nostavat myös Huiman kierroksia.

Paikallamakuita otettiin yhteensä varmaan yli kymmenen, ja ainoat suht onnistuneet olivat rivissä muiden kanssa makaaminen (pari ihan pientä vingahdusta), ja ihan lopuksi otettu supernopea makuu kun Ledi teki ruutua. Muut menivät piipittämiseksi enemmän tai vähemmän. Yleensä enemmän. Jos jotain positiivistakin, niin ainakaan se ei haukkunut  : )

Aluksi kokeiltiin purkkimetodia, palkkana paremmat herkut kuin tavallisesti. Vaikea sanoa yllyttikö purkki vinkumaan entisestään, veikkaisin vähän. Jos Huima ei edes tiedosta vinkuvansa (kiellot ei ainakaan auta), on tämä metodi sitten poissa laskuista. Ekat makuut tehtiin purkin kanssa (Huiman takana), ja loput perinteisesti frolicilla.

Varpu oli sitä mieltä että Huiman paikallamakuu ei ole sille oikeastaan mikään liike siinä mielessä, että se ei tavallaan tee, tai keskity tekemään, mitään. Pitää varmasti paikkansa. Vaan mikä siitä sitten tekisi Huimalle "suuren tehtävän"?

Tänään oli kyllä tavallista enemmän häiriötäkin, en ole makuuttanut Huimaa kuin kerran niin, että sen täytyy samalla katsella kun muut treenaavat muita juttuja. Häiriöherkkä se kyllä on kovasti, kuulemma häiriintyy ihan heti jos joku tekee jotain vähän vähemmän rauhallista juttua.

No, noin useasta toistosta Huima sentään nousi vain kerran, kun Varpu kävi sen takana heiluttamassa namipurkkia. Kyllähän sen tämmöinenkin häiriö tulisi jo kestää  : (