Tein ruudun valmiiksi ennen kuin otin Huimaa autosta, ja jätin sinne palkaksi namipurkin. Matka ruutuun taisi olla vähän oikeaa matkaa pidempi, mutta Huima juoksi sinne vauhdilla ja ihan suoraan! Namipurkkia piti vähän etsiä ennen kuin se löytyi, valkoinen purkki oli hankala löytää lumesta. Kaksi toistoa vielä päälle, toisen kerran lähetin sen perusasennosta, ja toisella kerralla menin itse ruudun sivulle. Ok, tosin purkkia ei meinannut edelleenkään löytyä.

Sitten kaukot, ensin avo-kaukot muutamasta metristä, sitten reilusta viidestä metristä, ja päälle muutama seis-istu ja seis-maa muutamasta metristä. Kaikki muuten ok, paitsi seisomasta makuullemenossa edistää pikkuisen.

Ohjattu nouto niin, että jätin Huiman merkille seisomaan ja katsomaan kun vein kapulat. Molemmille puolille yksi nouto, ei ongelmia.

Noutoa, suora luovutusasento edelleen vähän hakusessa.

Istuminen. Olin piilossa vähän liian kauan ja Huima alkoi sillä välin haukkua. Kun tulin piilosta se oli mennyt maahan. Toisella yrityksellä kävin vain piilossa ja palasin heti.

Seuraamista; vasempia käännöksiä ja temponvaihteluita. Nyt tuntui sille että käännökset menee paremmin mitä vähemmän niihin keskittyy... Seuraaminen muuten tosi hyvää, paikkakin oli oikea koko ajan eikä Hui edistänyt yhtään. Palkka purkista.

Lopetettiin parin minuutin paikallamakuulla niin, että olin koko ajan näkösällä. Ei välipalkkoja. Ok.

Huima ei tänään ollut yhtään vahtituulella, vaikka liikkeellä oli paljon ulkoilijoita. Aika kivasti keskittyi hommiin, ja mukavaa että ruutu ja ohjattu nouto näyttäisi olevan aika hyvällä mallilla : )

Kentältä lähdettiin metsälenkille, ja tunnin lenkuran jälkeen otettiin vielä paikallamakuu niin, että menin tukkipinon taakse piiloon. Olin piilossa pari minuuttia, ja kun tulin näkösälle oli Huima istumassa! Eikö tuo onneton otus opi tätä liikettä ikinä? Hankala homma kun en ihan tiedä miksi se nytkin nousi, ainakin se näytti ihan rauhalliselle. Panin sen uudelleen makuulle ja palasin piiloon, tosin niin, että näin koko ajan mitä Huima puuhaa. Olin kaksi minuuttia piilossa, välipalkkasin, ja menin piiloon taas kahdeksi minuutiksi. Vapautus, ei palkkaa, ja vielä uudelleen maahan ja käynti piilossa. Ei palkkaa tästäkään (syystä että kaikki namit olivat loppuneet). Kai sitten aletaan taas ihan tosissamme hinkuttaa tätä  : (  Tuntuu kyllä vähän turhauttavalle...