Käytiin Riihimäessä tokoilemassa hiukan Rudyn kanssa. Parkkipaikalla oli aika vilskettä, joten saatiin aika hyvä häiriötreeni.

Alussa Huima keskittyi hiukan huonosti, Rudyn puuhat olisivat kiinnostaneet, ja ehkä vieras paikkakin vaikutti vähän. Äkkiä Huima siitä kumminkin lämpesi ja teki suht kivasti.

Aluksi otettiin kapulan nosto/pito -harjoituksia ja paikalla istuminen. Sitten seuraamista mopojengin ohitse, aluksi oli vähän väljää mutta parani koko ajan. Hiukan mopopojat häiritsivät keskittymistä, mutta aika ok kumminkin. Ohjaaja vaan vetäisi lipat poikien jalkoihin...

Mopojen käynnistyessä otettiin kontaktiharjoitus, kärystä ja metelistä huolimatta kontakti piti hienosti. Lisää seuraamista ja vasemmalle käännöksiä. Hiukan liian vaikea paikka harjoitella käännöksiä - osa meni ihan hyvin, mutta osa sitten vastaavasti ihan penkin alle. Vähän pidemmän seuruun päälle palkkapurkki.

Paikallamakuu niin että Huima makasi Rudyyn päin kun Rudy teki hommia ja leikki. Rudy ei kiinnostanut, mutta vähän Huima vilkuili välillä sivulle. Aika hyvä ja rauhallinen paikan huomioon ottaen, tosin aika lyhyt ja pienellä välimatkalla.

Avo-kaukot ensin vähän lähempää ja sitten reilusta viidestä metristä yksi istumaannousu, takapalkalla. Ok.

Lopuksi vielä vähän seuraamista ja liikkeestä seisominen. Luoksetulo ruokakupille.

Aika kivat treenit, jos saisi aikaiseksi käydä vähän useammin näissä härdellipaikoissa : )