3.3. Metsälenkin jälkeen Ratsastuskeskuksen parkkiksella. Aikaa 4 1/2 minuuttia, piilossa auton takana. Yksi nappula välipalkaksi ja toinen vapauttaessa. Huima katseli enimmäkseen tarhassa käyskenteleviä heppoja. Neljän minuutin jälkeen tallilta tuli joukkio pikkutyttöjä jotka viheltelivät tullessaan hevosille. Huima katseli ja kuunteli tarkasti, ja katsoin parhaimmaksi mennä siinä vaiheessa näkösälle : )  Hyvin pysyi kumminkin loppuun saakka.

27.2
Ke aamulla tiilitehtaan pihalla, vajaa minuutti piilossa ja saman verran näkösällä. Ei välipalkkoja, nappula vapauttaessa. Tuli vähän kiire vapauttaa Huima, kun rakennukseen oli menossa pakettiauto ja Huima makasi melkein nosto-oven edessä. Auto kiersi Huiman ja tuli vähän häiriötäkin kun miehet ja autot ja nosto-ovet pörräsivät Huiman takana.

Illalla hiihtolenkin jälkeen poolokentän parkkipaikalla. Aikaa kuusi minuuttia, näkösällä 15 metrin päässä. Yksi välipalkka ja kehuja silloin kun Huima otti kontaktia (eli harvoin). Huima makasi kuitenkin kohtuurauhallisesti ja ihan hiljaa, vaikka venyttikin välillä kaulaansa Jokirantaan päin. Mitähän mielekiintoista se siellä kuvitteli olevan...

26.2. Kevät lähestyy ja pitäisi taas ryhdistäytyä paikallamakuun saralla. Viikonloppu oltiin reissussa, joten muuta ei treenattu, mutta kotimatkalla pysähdyttiin  Häijään Säästömarketille ottamaan parin minuutin piilopaikallamakuu (auton takana piilossa). Pakkasta oli -8, joten kauempaa en olisi raaskinnut Huimaa makuuttaakaan.

Häiriötäkin saatiin kun muutaman metrin päästä huristeli ohi kaksikin traktoria kettingit kalisten. Ne olivat Huimasti selvästi vähän arveluttavia varsinkin kun tulivat selän takaa, ja katsoin parhaaksi käydä molemmilla kerroilla välipalkkaamassa sen perunalimpun paloilla ;-)