Huima vietti aamupäivällä reilun neljä tuntia lenkkeillen ja leikkien ensin Uffen ja Ledin kanssa, ja sitten Pihliksellä Hukan, Cumman, Myyn, Pihkan ja Ihmeksen kanssa. Mietin kyllä että onko ollenkaan viisasta edes viedä sitä treeneihin, mutta ehtihän Huima sentään muutaman tunnin välissä levätäkin...

Ratana oli tänään edellisten ränkkärien möllirata; neljä putkea, puomi ja paljon hyppyjä. Rata oli tosi nopea, ja eka kierroksella jäinkin heti jälkeen ja Huima lipsahti väärästä päästä putkeen. Myös viimeinen aita ohitettiin sujuvasti. Toinen kierros otettiin heti perään, ja nyt päästiin putkeen oikein kun vaihdoin ohjauspuolta. Viimeinen aita sen sijaan kierrettiin edelleen.

Huima oli nopea ja innokas, oma vauhti loppui kesken. Puomit mentiin taas täydessä laukassa, mutta kontaktien kautta kun ehdin sentään Huiman edelle. Toisella kierroksella istutin Huin puomin päähän. Huima hyppelehti tänään sujuvasti ilman nelijalka-alastuloja, kyllä se on ihan vaan siitä kiinni katsooko se ohjaajaa vai estettä  ;-)

Muu ryhmä teki vielä pari kertaa radan vaikeampana versiona, Huiman jaksamista en viitsinyt testailla enempää.

Pihkan ja Huiman tyylinäyte aamujumpasta:
_MG_75631.jpg