Tänään oli ohjelmistossa kolme 7-8 esteen rataa, jotka kaikki olivat aika vaikeita meille. Kun rata vaikeutuu, pienet ohjausvirheet kostautuvat heti, ja niitähän meillä riittää. Iloisesti Huima jaksoi kumminkin puurtaa ohjaajan pienistä kämmeistä huolimatta.

Nyt kun puomin kontaktit on olleet aika hyvät jo monta viikkoa (tänään vaihdoin strategiaa niin, että istumisen sijaan Hui seisoo puomin loppupäässä), niin johan alkoi keinun kontaktit mättää. Ekalla radalla keinu meni vielä suht jotenkin, mutta toisella radalla Huima hyppäsi joka kerran pois kontaktin yläpäässä. Koitettiin sitten hihnasta viemällä ja namilautasella, mutta meni ihan höseltämiseksi. Sitten onnistui kun Huima karkasi keinulle ja sai mennä sen ihan itse. Tässä se taas nähtiin, että ohjaajasta ei ole kuin harmia. Pari onnistunutta toistoa vielä niin, että kutsuin Huiman keinun yläpäästä, ja ihan hyvin meni.

Kepit olivat tänään hitaat, varsinkin vaikeammalta puolelta. Lisäksi noissa uusissa kepeissä on pidemmät välit, joten rytmiin pääsy on hankalampaa.

Vaikka kaikki ei ihan putkeen tänään mennytkään, niin oli molemmista silti aika mukavat treenit : )