Synttärityttö juhli tänään merkkipäiväänsä tokoilemalla : )  Vielä ei ikä paina, sen verran siellä taas tohotettiin.

Paikallamakuulla aloitettiin, muutama minuutti piilossa niin että Huima kuuli kun puheltiin. Kympin suoritus, ei  yhtään piippausta. Lopuksi otettiin vielä ihan lyhyt makuu, ja Huimahan malttoi ihan hiljaa katsella kun Roni teki ruutua. No, siinä vaiheessa kun Roni tuli Huiman viereen istumaan, pääsi kyllä pieni piip, mutta aika hyvin kumminkin!

Ohjattuna liikkeenä oli tänään  ohjattu nouto ja ruutu. Ohjattu meni hyvin, merkkiä ei otettu ollenkaan vaan vein Huiman seisomaan merkin taakse. Eka lähetys oli tosi hyvä, toiselle puolelle lähetettäessä se meinasi ensin ottaa keskimmäisen, mutta korjasi ja haki oikean.

Ruutu on edelleen hakusessa. Eka yrityksellä meni toisella käskyllä ruutuun ja toisella kerrallakin vielä vähän hoiperteli ruudun tienoilla ennen kuin meni palkkapurkille. Vauhtia on kyllä hyvin, mutta loppu kangertaa.

Lisäksi otettiin perusasennosta sivulletuloa, noudon luovutusta ja pitämistä (puri taas...), liikkeestä seisomista, avo-kaukoja (hyvät!) voi-kaukoja (liikeratana seis-maa ja muut läheltä), hyppyä ja seuraamista. Huima oli tänään vähän huolimaton, kaikki meni taas vähän sinnepäin. Höh.

Tänäänkin ohjelmassa oli rauhoittumista. Muuten sujui paljon paremmin kuin viime viikolla, mutta vaikka Huima makoili rauhallisen näköisenä kuono maassa, se piipitteli edelleen.

Ei kai pitäisi olla tyytymätön kun Hui oli kumminkin tänään ihan innokas ja iloinen.