Käytiin Huiman kanssa omalla hallilla tokoränkkäreissä – tuomarina oli Anne ja liikkeenohjaajana Kaisa, ja silti jännitti ihan kokovartalokipsiin saakka  : (  Miten se voikin olla niin kamalaa kun joku katselee  =:-O

Pisteet:
Paikallamakuu 10
Seuraaminen 7
Maahanmeno 10
Luoksetulo 0
Seisominen 9,5
Noutaminen 10
Kaukot 9,5
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 8,5

Paikallamakuu meni hyvin,  Huima oli rivin viimeisenä ja toisella puolella oli Onni. Huima oli jo rivissä odotellessa poikkeuksellisen rauhallinen. Otin Huin makuuseen suoraan autosta, kerroin sille vaan jo autolla mitä on luvassa.

Huimaa selvästi häiritsi ohjaajan eriskummallisuus varsinaisten liikkeiden alussa, ja ihme olikin että se sai edes käskyistä selvää. Ensimmäinen kolmannes seuraamisesta meni ihan pipariksi, eka perusasento jäi tekemättä ja muutenkin haahuiltiin. Loppu meni suht kunnialla, ja Annen mukaan juoksuosuus oli upea : )

Liikkeestä maahanmenon jälkeen Huima osoitti pieniä hiipumisen merkkejä, joten ennen luoksetuloa taputin rintataskua merkiksi että namit siellä odottelee. Vähän väärin laskelmoitu, Huima lähti ennen kutsua ja juoksi suoraan läpi.

Seisomisessa lähti puoli pistettä pikkuisen vinosta perusasennosta. Tässä välissä palkkasin Huiman (-10p.).

Kaket meni hyvin, mutta ohjaajalle meinasi taas tulla ihan totaalinen black out kun liikkeenohjaaja näyttikin ensin seiso-käskyä. Sen verran aivot vielä pelasivat, että jonkun aikaa odoteltuani tajusin sitten antaa Huimalle sen oikean käskyn... Puoli pistettä lähti, kun Huima toisella istumisella kiljahti.

Kokonaisvaikutuksen pisteet lähtivät siitä että Huima hiipui vähän jossain välissä, mutta kyllähän se teki aika kivasti hommia, ja ihan kohtuullisessa vireessä.

Hyvää tänään oli se, että oma kauhunkankeus vaikutti isommin vain alun seuraamiseen. Huiman tekemisissä ei tänään ollut ihmeempää moitittavaa, ja itse asiassa ihan hienot pisteet saatiin (paitsi siitä luoksetulosta...)

Iltalenkillä koitettiin vielä vähän paikkailla luoksetulon pysäytyksiä, ja ihan ok olivat.