Saatiin olla tänään ihan keskenämme Sveitsin kentällä, kova tuuliko lie karkottanut kaikki muut treenarit.

Pikapissojen jälkeen Huima paikallamakuuseen, tällä kertaa vaihteeksi ihan kentän keskelle viimeiselle piilolle. Aikaa kolme minuuttia, koko aika piilossa ilman välipalkkoja, pari kehua kun lopetti ympärilleen kuikuilun. Nenä kävi, mutta hiljaa jaksoi olla loppuun saakka.

Kaukot takapalkalla; läheltä nousu, normaalietäisyydeltä nousu, ja normaalietäisyydeltä koko sarja. Eka vaihtokäskyä piti pari kertaa taas odotella kun Huimalla oli haistelut kesken, mutta kaikki tuli kumminkin kunnialla tehtyä.

Luoksetuloa ensin takapalkalla pari kertaa (hitaat pysähdykset, täysi vauhti), sitten yksi vähän lähempää (oli jo paljon parempi), yksi seisomisesta loppuun lelulle (lähti hitaasti), ja kaksi suoraa lelua taakse heittämällä. Takapakkia ollaan taidettu jossain välissä vähän  ottaa, nyt pitää vähän tsempata ja ottaa paljon suoraan taakseheittoja.

Lopuksi leikittiin Rudyn synttärilahjaksi antamalla hienolla vaaleanpunaisella pallolla, ja kelpasi siinä juoksennella kun oli koko kenttä tilaa. Kunto ei vaan ihan kestä Huiman vauhdissa : )