Illalla käytiin tekemässä Huiman kanssa pari janaharjoitusta. Ilma oli kuuma (19°) ja tyyni, en malttanut vanhentaa jälkiä kuin puolisen tuntia.

Eka jana (≈15m jäljelle) oli polku – kuvittelin että Huima menisi hienosti suoraan polkua pitkin jäljelle. Lähti kyllä suoraan, mutta poistui puolivälin  jälkeen polulta ja jatkoi viistosti pari metriä takajäljen suuntaan ja myös ajoi muutaman metrin väärään suuntaan. Hoksasi sitten itse kääntyä ja lähteä toiseen suuntaan, hyvä Hui! Parinkymmenen metrin päässä palkkapurkki.

Toinen jana umpimetsää, matkaa jäljelle n. 10 metriä. Taas Huima oikaisi lopussa vähän, tällä kertaa ihan oikeaan suuntaan, mutta kääntyi jäljelle tullessaan taas takajäljelle. Meni vaijerin mitan väärään suuntaan, ja kääntyi vasta kun en päästänyt sitä enää edemmäs. Palkkapurkki 15 metrin päässä.

Hyvää tänään oli se, että Huima sai jäljistä kiinni heti eikä ylittänyt senttiäkään. Nyt pitäisi vaan saada tuo pieni oikominen ja takajäljet pois.

Lenkkeillessä otettiin vähän jääviä ja pysäytyksiä ilman seuraamista,  kaukoja ja seuraamista. Huima on maastohommien jälkeen oikein otollista maaperää treenille, ja niin tänäänkin  : )  Lenkin päätteeksi otettiin vielä eteenmeno niin että jätin Huiman istumaan kun vein palkat. Huima paahtoi täyttä laukkaa, loppumatkasta ihan vähän empi kun ei nähnyt (ei ole kyllä näössä kehumista!) palkkakasaa, mutta jatkoi loppuun saakka aikas hienosti. Eteenmenoja pitäisi alkaa taas treenaamaan, siitä varmaan olisi apua suoraan janalla etenemiseen.