Rata oli aika helppo, suht nopea ja lyheyehkö. Ensin mentiin kahteen kertaan toiseen suuntaan, sitten koira tauolle ja sen jälkeen kaksi kierrosta toiseen suuntaan. Tänään ei tehtykään yhtään puhdasta rataa, aina jossain kohti meni pieleen.

Ensimmäisellä kierroksella ohjasin ensin itse väärään päähän putkea, ja toisen kerran Huima meni muuten vaan väärästä päästä. Toinen kierros muuten ok, paitsi että Huima hyppäsi renkaan välistä kun ohjasin sen sinne huolimattomasti.

Toiseen suuntaan rata oli vaikea muistaa kun juuri oli opetellut sen erilailla, ja ohjaus oli sitten tietty tosi epävarmaa. Se näkyy Huimassa kyllä ihan heti; ensin sählättiin kepeillä, ja sen jälkeen Hui meni yhdestä aidasta ohi ja hyppäsi sitten vaan tasaisella jättiläisloikan toisen olkapääni tasalle – kun kerran käskettiin hypätä... Sen jälkeen se jäikin sitten popsimaan joltakulta maahan pudonneita makkaroita.

Toisella kerralla menikin sitten muuten tosi hyvin, paitsi että viimeisenä esteenä ollut rengas kierrettiin kun jäin Huimasta liikaa jälkeen.

Hyvää tänään oli keinun ja A:n kontaktit, ne taisi mennä joka kerran puhtaasti!

Kivasti alkoi ulkokausi, vaikka lämmitellessä kuuntelin kauhulla kauempana töräytteleviä fasaaneita =:-O