Tänään aloitettiin taas paikallamakuulla. Koiria oli rivissä seitsemän, Huiman toisella puolella Onni ja toisella Jetti. Aikaa piilossa kolme minuuttia. Huima makoili kympin arvoisesti vaikka Jetti nousi istumaan ja muutenkin oli vähän levotonta. Toisella kentällä myös haukuttiin.
Perään tehtiin toinen lyhyempi makuu niin, että Anne huusi vajaan minuutin päästä  "aika", ja sen jälkeen jäätiin vielä vähäksi aikaa piiloon.
Kolmas harjoitus niin että jäätiin koiran lähelle ja Anne huuteli käskyjä.
Kaikki meni Huimalta tosi hienosti, ei ole ainakaan ihan hukkaan meidän treenit menneet : )

Vahdittuina yksilöliikkeinä olivat tänään hyppynouto ja luoksetulo. Nouto oli muuten ok, mutta edelleen se perusasento on hakusessa vaikka tein alle muutaman pitoharjoituksen. Hyppytelineen vieressä oli "häiriökenttä", ja Huima kävikin tutustumassa siihen jo ennen liikettä. Liikkeen aikana se ei sentään kiinnostunut siitä yhtään.

Luoksetuloa treenailin myös alle, mutta se meni silti ihan totaalisen pieleen. Maahanmeno oli parempi, mutta seisomaan jääminen suullisella käskyllä on täydestä matkasta/vauhdista ihan hakusessa. No eihän sitä ole harjoiteltukaan, mutta kun Huima osaa muuten seis-käskyn tosi hyvin...

Itseksemme harjoiteltiin sitten vielä vähän seisomista, ja kyllä se nyt aika lupaavalle kumminkin näyttää. Lisäksi otettiin kaukoja, jotka voi käskyttää jo vähän kauempana Huimasta, paitsi että seisomasta maahanmeno vaatii edelleen toistoja lähempää.

Paikalla istumista näkösällä, reilu minuutti meni jokusen metrin päästä oikein hyvin.

Seuraamista, pidempi pätkä niin, että kehuin sitä vain parissa käännöksessä ja sitten purkkipalkka. Käännökset menevät aika hyvin nyt kun muistan vaan kävellä vähän entistä reippaammin ja hidastaa reilusti ennen käännöstä.

Kontaktia perusasennossa, ja askelsiirtymisiä.

Huima oli tänäänkin välillä vähän vetämätön, varsinkin ohjattu luoksetulo sai sen epävarmaksi. Liikkeisiin se keskittyi ihan hyvin, mutta väliaikoina imuroi kovasti kenttää.