Tänään jätettiin ryhmätreenit väliin ja käytiin tekemässä Huiman kanssa koeliikkeet palkaten pahimmista. Tarkoitus oli että oltaisiin saatu tehtyä ihan liikkeenohjaajan kanssa, mutta kun mokoma meni ja sairastui niin tehtiin sitten Huiman kanssa kahteen pekkaan vaan.

Koekenttänä toimi Pohjoisen kehätien parkkis, jossa oli sopivasti häiriötäkin. Seuraamisesta kunnon palkka, kaukoista, luoksetulosta ja noudosta namit myös. Onnistuin olemaan höpöttelemättä Huimalle liikoja, ja kyllähän se toki paljon hienommin teki töitä kuin kokeessa. Tietysti asiaa auttoi että puolesta liikkeitä tuli palkkaa :o)

Seuraamisen alussa on nyt kyllä paha pärskimisongelma, muutama metri menee tuhistessa ja se häiritsee Huimaa aika paljon. Mitähän sille voisi tehdä? Noudossa tuli myös takapakkia kun otettiin pitkästä aikaa painavammalla kapulalla – liekö se jo niin tottunut siihen kevyeeseen että isommalla tuli pää kenossa ja sivuluisua miten sattuu. Tässä kohden oli pakko lipsua kokeenomaisuudesta ja ottaa pelkkiä pitoja muutama.

Muut liikkeet menivät hyvin, tosin liikkestä maahanmenon tilalle otettiin vahingossa liikkeestä istuminen. Paikallamakuuta ei otettu ollenkaan.