Jäljen vanhenemista odotellessa käytiin Sveitsissä tokoilemassa. Kentällä oli paljon koiria Kennelkerhon treeneissä (Piiku, Kuura ja Ronja myös). Oltiin Huiman kanssa toisessa päässä vähän kauempana.

Huima suoraan autosta paikallamakuuseen. Piilossa reilu kolme minuuttia, Huima oli kerrankin enimmäkseen kääntelemättä päätään kun kaikki nähtävä oli edessäpäin. Kolmen minuutin paikkeilla Huima vähän vinkui, luulisin että se kuuli siskonsa haukun toisesta päästä kenttää. Odotin vähän aikaa että oli hiljaa ja menin palkkaamaan. Huima aikoi nousta ennen vapautusta, joten laitoin sen maahan ja kävin vielä piilossa.

Pienten virittelyjen jälkeen otettiin liikkeitä putkeen palkkaamatta ja kehumatta kesken liikkeen. Alkajaisiksi näytin sille taskussa olevaa Cesar-purkkia, ja se taisikin tehota kun Huima jaksoi tehdä ihan hyvin pelkillä liikkeiden päätteksi saaduilla kehuilla.

Seuraamista (vähän epävarmaa välillä), liikkeestä istuminen, nouto (se perusasento...), luoksetulo vähän lyhyemmältä matkalta, kaukot, ja lopuksi vielä vähän seuraamista ja palkka.