Huima tokoili Ossi Harjulan valvovan silmän alla tänään ykköstuloksen. Ollaanhan sen eteen töitäkin tehty, eli hieno homma vaikka ei kovin pisteillä juhlittukaan  : )

Paikallamakuu 10 (Hyvä Hui, vieressä vähän vinguttiin ja haukuttiin, vaan eipä meillä ;-) )
Seuraaminen 8,5 (Alku meni taas läskiksi, loppu sujui)
Maahanmeno 8,5 (Valmisteleva osuus päin honkia)
Luoksetulo 5 (Iloinen läpijuoksu)
Liikkeestä seisominen 8 (Valmisteleva osuus päin honkia)
Noutaminen 8 (Hiukan piti järskätä, otettiin kevyemmällä kapulalla)
Kaukot 8 (tuplakäskyt ensin perusasennosta maahan ja sitten istumaan)
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 163 pistettä.

Olosuhteet olivat ihan kympin arvoiset, ja tuomari aika leppoisa. Treeneissä yleensä niin innokas Huima muuttuu vaan kehänauhojen sisällä kovin epävarmaksi – johtuisiko osin ohjaajan koomasta ja osin siitä että palkkaa ei tule. Vauhtiliikkeet menee kyllä hyvin, mutta kehässä seuraaminen tuntuu olevan tosi hankalaa. Lisää kai sitten vaan kokeenomaisia treenejä. Tuleekohan sitä lisäksi jotenkin painostettua kokeessa..?

Hyvää tänään oli tietenkin paikallamakuu – Huima oli sopivassa mielentilassa ja odotteli jo kehän reunalla rauhallisesti. Tiedä sitten mille se on näyttänyt kun oltiin piilossa, mutta piilosta tultaessa se näytti ainakin ihan rennolle ja tyytyväiselle.

Voimille otti mutta näköjään tällä kertaa kannatti kärsiä  : ) Nyt pitäisi sitten vaan mietiskellä onko seuraava koe (huoh...) voittajassa, vai hinkutetaanko sitä TK-kakkosta...