Tänään oli vähän viileämpi ilma, ja Huima oli kerrassaan riehakkaalla tuulella. Rata oli aika vaikea, edellisen ryhmän jäljiltä jäänyt. Huima meni radan kaksi kertaa peräkkäin, ja toista rataversiota ei tehty varmuuden vuoksi ollenkaan.

Otin tällä kertaa Huiman autosta heti rataantutustumisen jälkeen, ja ehdittiin vähän aikaa leikkiä ja tehdä pieniä tokojuttuja sillä välin kun Mimmi oli radalla. Oman vuoron tultua otettiin rivakka lentävä lähtö ilman mitään asetteluja tai odotteluja,  ja Huima teki rataa vauhdilla.

Ansapaikassa, jossa putken lisäksi – jonne siis piti mennä – oli tyrkyllä A-este, Huima valitsi molemmilla kerroilla mieluisamman esteen eli A:n (Timpan mielestä tällä kertaa ei ollut vika ohjauksessa). Huipulla Hui sitten jäi ihmettelemään että minne ohjaaja jäi, ja jatkettiin siitä sitten vaan äkkiä eteenpäin.

Kepeillä sählättiin varsinkin toisella kierroksella. Huima meni ne tänään taas korkealle pomppien, ja oli hankala koittaa liikkua siinä itse mukana, varsinkin kun Huiman meno alkoi naurattaa.

Ekan radan palkaksi Hui sai leikkiä sorsalla, ja se nautiskelikin siitä ihan täysin rinnoin. Toisen radan jälkeen se sai puolet loppupalkasta, ja sen jälkeen otettiin vielä kerran se radan ongelmakohta (hyppy, putki, A) ja sen jälkeen loppuruoka. Sitten jäätiin vielä vähäksi aikaa istuskelemaan kentän laidalle, leikittiin ja tehtiin tokojuttuja. Huima oli ihan onnessaan, ja sillä oli hirveä tekemisenhalu.

Pitäisi muistaa pitää treeneissä enemmän hauskaa yhdessä (myös tokossa), eikä ottaa Huimaa vaan autosta suorituksen ajaksi, ja pakata sitä heti takaisin kun rata on tehty.