Viikon loman jälkeen aloiteltiin varovasti omassa pihassa.

Alkuun otettiin ruutu niin, että kutsuin Huiman ruudun sivulta tyhjään ruutuun. Seis ja palkka. On se hyvä, että joku edes menee nappiin : )

Sitten käytiin viemässä rappusille Cesar-purkki odottelemaan. Seuraamisella aloitettiin, intoa oli tällä kertaa enemmän kuin taitoa. Hiukan vei eväät Huimaa ylikierroksille, ja vapautuksen jälkeen se säntäsikin oikopäätä hakemaan purtavaa. Pistin purkin julmana ihmisenä taskuun piiloon, ja jatkettiin liikkeestä istumisella.

Sitten avo-kaukoja, joissa taas oli vaikeuksia ylösnousussa, ja vähän lisää seuraamista. Nyt sujui huomattavasti paremmin – taitaa olla fiksumpaa pitää palkat omassa taskussa vaan. Luoksetulo aika huonolla menestyksellä (kun ei pysähdy, niin ei pysähdy...) ja vielä pätkä seuraamista (no nyt!) ja sitten Cesarit nassuun.

Pitäisi löytää joku kultainen keskitie näihin palkkaamattomuusharjoituksiin, mutta tuntuu, että Huima on aina joko ylivireessä tai sitten ei vireessä ollenkaan. Vaan ehkä se siitä, aika vähänhän näitä on tehty. Liikkeiden välissä palkkaa ei siis tullut ollenkaan, pari kehua seuraamisissa kun teki hyvin, muuten koitin olla ihan hissukseen.

Cesar-purkin tyhjennyttyä paikattiin vielä noita onnettomia liikkeitä; kaukoja ja luoksetuloa. Seuraamista vielä lyhyitä pätkiä suusta tulevalla palkalla, seuraamispaikka olikin sitten oikein hyvä ja vakaa.

Sairaslomaillessa ollaan otettu pari kertaa tunnaria (hajuttomilla ja Timpan hajuisilla) ja paikallamakuuta. Tunnarista on nyt tullut suht varma – pitäisi kai uskaltautua jo kohta niiden kapuloiden kanssa omalta pihalta pois  =:-O