Iltalenkin sijasta otettiin tänään muutama temppu omalla pihalla. Kokeiltiin välillä miltä tennispallo tuntuisi palkkana, ja sehän olikin vaihteeksi Huimasta ihan huippujuttu.

Ensin ruutuun niin, että Huima näki kun tein sen. Lähetys tyhjään ruutuun, seis ja tennari perään. Olisi pitänyt jättääkin tuohon yhteen onnistuneeseen, kun seuraavalla yrityksellä Huima jäi puolisen metriä ruudun etureunan etupuolelle seisomaan. Toisella käskyllä meni ruutuun. Pitäisi varmaan merkkailla myös ruudun reunat, olisiko se helpompi Huimalle hahmottaa. Noita seisomaanjäämisiäkään ei ilmeisesti saa tehdä kovin paljoa ettei ala ennakoimaan.

Luoksetuloa vähän vajaasta täydestä matkasta, ensin käsky ja sitten tennispallo alakautta perään. Huima hipsuttaa vielä muutaman askelen käskyn jälkeen, mutta koko ajan ollaan menossa kumminkin parempaan suuntaan. Luoksetulokäskykin on näköjään vaihtunut, tuvvaan-käskyllä se ei juokse (ehkä...) ihan  niin lujaa ja pysähtyminen on helpompaa.

Lopuksi otettiin lyhyitä seuraamispätkiä pallopalkalla. Pallo oli aluksi niin kiva, että Huima seurasi  pari metriä edessä ja odotti koko ajan milloin saa syöksyä pallon kimppuun. Palkkasin sitä sitten välillä taaksepäin ja välillä eteenpäin, ja homma alkoi toimia. Pitäisi varmaan enemmän palkata seuraamisesta leluilla, jos siihen saisi vähän enemmän intensiteettiä.

Olipa tosi vauhdikas pallotreeni, täytyy nyt käyttää sitä vähän säästeliäämmin kumminkin että arvo säilyy  : )